אנורקסייה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

29/02/2012 | 23:02 | מאת: אנורקסית

שלום אני בת 27 כבר 10 שנים חולה באנורקסיה עם עליות וירידות ותקופות יותר טובות ופחות טובות. עיוות בתפיסת הגוף וירידה ועליה חוזרת ונשנית במשקל כל הזמן. הגעתי למצב שזהו, אני רוצה טיפול, לא מתכחשת לבעיה ומוכנה לטפל בעצמי. אני יודעת שהטיפול צריך להיות משולב הן ע"י תזונאית והן טיפול פסיכולוגי. אני מוכנה לשתף פעולה וגם רוצה וגם יודעת על קיום כל המרכזים לטיפול בהפרעה הזו . הבעיה היא שאני לא רוצה לשייך את עצמי לשום מרכז/מרפאה/מוסד כזה. לא רוצה ששמי ות.ז שלי יופיעו אי פעם בספרים של מרכזים אלו ולכן אני רוצה שהטיפול התזונתי והנפשיי ינתנו לי באופן פרטי גם אם אני יודעת שזה יעלה לי הרבה כסף. הנושא התזונתי פחות מדאיג אותי. מה שאני מתקשה בו הוא למצוא מטפל טוב שמתמחה בתחוםם ההפרעות האכילה ולכן אני פונה אליכם כדי שתפנו אותי למטפל כזה. אני גרה במרכז .אם אוכל לקבל מייל אישי של מי מכם או טלפון (עדיף) כדי שאוכל ליצור קשר כמו שצריך אני יותר מהודה לכם. מחכה לתשובתכם תודה

שלום אני שמחה לשמוע על הרצון לטפל בעצמך ולהילחם בהפרעת האכילה. קיימים מרכזיים פרטים לטיפול בהפרעות אכילה שאינם קשורים לקופות חולים ו/או בתי חולים, בכול אופן את מוזמנת לייצור עמי קשר ואנסה לעזור לך... 054-5841109 עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה