ציפרלקס והשמנה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

08/02/2012 | 08:19 | מאת: אדלה

שלום רב, התחלתי לקחת ציפרלקס 20 גר' ביום מלפני שנה (בעקבות דיכאון וחרדה) . עד עכשיו העלתי 7 ק"ג במשקל, לאחרונה התחלתי להקיא במכוון לאחר ארוחות כבדות במיוחד. יש לי תיאבון בלי הפסקה ואני נכנסת לבולמוסי אכילה. הפסיכיאטר המליץ להוריד מינון ל- 10 גר ציפרלקס ביום, אולם זה לא ממש עוזר. מצד אחד אני מאוד מאושרת עם הכדור, מצד שני לא יכולה לסבול את עצמי שמנמנה. אולי תוכלו להמליץ לי על כדור אחר נגד דיכאונות וחרדות ללא תופעות של הגברת תיאבון ? תודה רבה רבה !

שלום אדלה, לכל תרופה- תופעות הלווי הייחודיות שלה, וכל אחד מגיב אחרת.. כיוון שאת כבר בטיפול אצל פסיכיאטר- אני חושבת שיהיה הכי נכון לחזור ולברר איתו את הסוגיה. ישנן היום הרבה תרופות נוגדות דיכאון וחרדה, חדשות ויעילות, ואין סיבה שלא תמצאי את זו שתיטיב עמך, גם בהיבט של תופעות לווי. בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה