החלמה מבולימיה עם תרופות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

30/01/2012 | 23:40 | מאת: LG

האם ישנה אפשרות להחלים מהמחלה באמצעות תרופות חיצוניות נוגדות דיכאון כמו היפרקום למשל שהיא תרופה טבעית נגד דיכאון? כבר הרבה זמן שניסיתי את הדרכים הנפשיות המקובלות של טיפול ועבודה עצמית אך שום דבר אינו עוזר ואני מרגישה לא שמחה בחלקי ובחיי. אשמח אם תוכלו להרחיב לי אודות הנושא.

שלום, היום ברור שהתמודדות עם הפרעת אכילה, ביניהן בולימיה, מצריכה טיפול תזונתי ורגשי במקביל, אצל מומחים בתחום- וזאת לצורך מיגור הסימפטומים (זלילות, הקאות, עיסוק במשקל, גוף ומראה וכד') ועבודה על התשתית הרגשית הנמצאת תחת אותם סימפטומים (חשיפתה ועיבודה). אני חושבת שהרצון שלך להיות שמחה בחלקך ובחייך הוא נקודת פתיחה טובה- שיכולה לאפשר לך למצוא את הכוחות למצוא מקום שכזה ולעשות בו תהליך.. הטיפול התרופתי שלעיתים קרובות מלווה לטיפולים שהזכרתי בהחלט יכול לסייע, אבל לא כטיפול יחיד (דמייני אותו כ'פורטר' שעוזר בסחיבת הציוד במעלה הר גבוה וקשה לטיפוס..). בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה