עזרה במילוי שאלונים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

16/12/2011 | 11:07 | מאת: לירון

שלום לכולם אני סטודנטית במרכז האונברסיטאי באריאל, ובמסגרת שאלת המחקר שלי אני צריכה להעביר שאלונים לחולים בהפרעת האכילה אנורקסיה ובולמיה אני בולמית לשעבר, הייתי 12 שנים במחלה, ולפני כשנתיים וחצי הייתי מאושפזת בתל השומר. פניתי לד"ר גור בבקשה להגיע למחלקה ולהעביר שאלונים אך לצערי נענתי בשלילה בגלל ועדת הלניסקי. אני ממש אשמח אם תהיה לי היענות מכאן, יש כבר 20 בנות שנענו לי דרך קבוצה סודית בפייסבוק, ואני צריכה עוד 40 בערך. אני ממש רוצה לנסות ולסייע, וזו הדרך שלי מכיוון שבגלל שאני חולה לשעבר לא נותנים לי להתעסק בזה בצורה אחרת. אני אשמח לקבל כל עזרה וגם לעזור למי שיש שאלות או סתם רוצה אוזן קשבת בברכה לירון

שלום לירון, ראיתי שאינך מקבלת תגובות להודעתך/בקשתך. מצאתי לנכון להאיר שלחלק גדול מאלה הסובלים מהפרעות אכילה- לא נוח להתמודד עם תכנים מסוג זה. לאחרים- זוהי דרך להתמודד באופן עקיף. בכל מקרה- חשוב שמי שמתעסק בכך, אם מן הצד החוקר ואם בנחקר, יעשה זאת ממקום "בריא" שלא 'ינוצל לרעה' על ידי הפרעת האכילה (המשך עיסוק בתכנים של המחלה באופן שמקשה על שחרורה..). בהצלחה, קרן, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה