יש לי בעיות אכילה קצת שונות..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

22/11/2011 | 03:23 | מאת: שי

מצטער אם זה לא המקום אבל אני כבר לא יודע איפה לחפש. אני מחפש פסיכולוגית (מסויימת שראיתי כתבה עלייה בטלוויזיה אבל אני לא זוכר את שמה) שמטפלת בהפרעות אכילה שונות. לא בבולימיה או באנורקסיה, אלא במצבים שאנשים לא אוכלים כמעט שומדבר מפאת בעיה פסיכולוגית. אנשים שלא טעים להם כלום. אנשים שלא אוכלים שומדבר אם הוא לא בצבע מסויים או אנשים שלא אוכלים כלום בלי לחתוך הכל לקוביות קטנות. אל כאלו הפרעות אכילה אני מדבר. אם מישהו מכיר את המטפלת שאני מחפש אני יותר מאודה לו כי כבר תקופה ארוכה שאני מחפש ללא כל תוצאה.

שלום שי צר לי אך איני מצליחה להבין על איזה פסיכולוגית את מדבר. חשוב לי לציין שכול טיפול רגשי בשילוב עם טיפול תזונתי הניתן ע"י צוות המתמחה בהפרעות אכילה עשוי לסייע לבעיה שתיארת. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

20/12/2011 | 19:41 | מאת: מבינה אותך..

לדעתי יש לך סוג של אוץסיץדי שקשור בצורך בשליטה חזקה על כל מה שקשור באוכל, הטיפול המתאים הוא קוגנטיבי התנהגותי שקרוי גם CBT. מאד מומלץ גם התייעצות חד פעמית לפחות עם פסכיאטר שמבין בהפעות חרדה ואוכל במיחד אם את בקושי מצליחה לאכול ויורדת במשקל זה מסוכן וחובה לפנות במהרה לטיפול וייעוץ רופא כאמור. היי חזקה ותצליחי..

מנהלי פורום הפרעות אכילה