ילד בו 11 אוכל כמויות גדולות בפרקי זמן קצרים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

23/08/2016 | 18:08 | מאת: אבי

האם ילד בן 11 שאוכל כמויות גדולות מאד בפרקי זמן קצרים, ניתן להגדירו עם הפרעת אכילה? הבעיה החריפה במהלך החופש הגדול סובל מעודף משקל. הפרעות קשב לקויות למידה בעת נטילת רטלין - התיאבון יורד. מה הטיפול האפשרי? המתאים? תודה

שלום אבי חסרים פרטים רבים בכדי לאבחן האם מדובר בהפרעת אכילה, בכול מקרה אין באפשרותי לאבחן באמצעות פורום זה. הטיפול הטוב ביותר היינו פגישה שלכם ההורים עם דיאטנית המתמחה בתזונת ילדים בכדי שאתם תלמדו כיצד לעזור לו להתמודד עם האוכל. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה