אימי בת 86 ממעיטה באכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

11/01/2016 | 00:26 | מאת: דבי

היא רזה מאוד ואף ירדה 7 קילו לעומת שקילה אחרונה .....כל הדיבור עימה לא להמעיט באכילה לא עוזרות , היא חולת סכרת ולחץ דם גבוה .....ושאר בעיות שגורמות לה לדבר שמספיק לה לחיות אפשר להבין בגילה ועם הכאבים את הדיבור , מציעים לתת לה מירו להגברת הציאבון ומצב רוח אבל נטען בפורום שבהתחלת הלקיחה זה גורם דווקא לחוסר תיאבון ובמצב הרזון שלה והעובדה שמשלשת לעיתים קרובות מפחדת לחשוף אותה להצטמק עוד .......אין כדור רק להגברת התיאבון בלי הצד הדיכאוני ????

שלום, קשה (ועלול להיות חסר אחראי..) לייעץ על טיפול תרופתי במדיה הזו. הרצון לעזור לאימך ברור, הן בפן התזונתי והן מבחינת מצב הרוח. מציעה לפנות לרופא המשפחה וכן לפסיכוגריאטר לקבלת המלצות מתאימות. אני בטוחה כי יכולה להימצא תשובה שתתאים לאימך. בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, פסיכותרפיסטית מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה