,תרופה טופומקס האם היא טובה לירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

14/11/2014 | 11:45 | מאת: רימה

אני בת 50 סובלת מזה 15 שנה מדיכאון קשה וממניה דיפרסיה אני מטופלת בוולבטרין לדיכאון ולמיקטל 300מל למניה דפרסיה השאלה שלי אני עקב כל התרופות שוקלת היום 96 קג וזה האם טופומקס יכולה לעזור לי לרדת במשקל כי הבנתי שטופומקס היא טובה גם לטיפול במניה דיפרסיה האם אפשר לקחת טופומקס יחד עם וולבטרין אני הודה לך על תשובתך.

שלום, טופמקס היא אכן תרופה הידועה ככזו שגם מדכאת תיאבון, אך על כל טיפול תרופתי יש להיוועץ עם הפסיכיאטר שמלווה אותך. הוא אמור להכיר אותך ואת צרכייך ואת אפשרויות השילוב הנכון בין התרופות השונות. חשוב לציין שהשמנה יכולה אמנם להיות תופעת לוואי של תרופות שונות, אך לא תמיד היא הגורם היחידי, ולכן רצוי לטפל בסימפטום לא רק בהיבט התרופתי. בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה