עליה במשקל כתלות בימי הווסת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

02/09/2014 | 17:16 | מאת: טובה

שלום רב, האם יכול להיות שביום ה 16-17 למחזור תהיה עליה של לפחות 1-1.5 ק"ג במשקל? כפי שאני יודעת, קיימת עליה בימים שלפני קבלת המחזור, אבל שמתי לב שאני מעלה במשקל גם באמצע החודש. יש לציין כי אני בת 50 ועדיין מקבלת מחזור סדיר.

שלום טובה בהחלט יכול להיות, כשבועיים לאחר הווסת מתרחש הביוץ שגם עשויים להוביל לצבירת נוזלים. במידה ואת אוכלת באופן מסודר ובאופן עקבי כשבועיים לאחר המחזור יש עליה במשקל, סביר להניח שזו הסיבה. בברכה, עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה