משמינה מה עושים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

08/06/2014 | 12:49 | מאת: שני

טוב אז ככה אני בת 17 ואני שוקלת 69 אני בגובה 1.89 מטר ואני מרגישה שאני משמינה מאוד אני הוכלת בלי הפסקה יותר נכון שום ארוחה לא מספיקה לי אני לא יודעת מה לעשות אני אוכלת ארוחה משביעה ואחרי רבע שעה אוכלת שוב בערך כל שעתיים אני אוכלת ארוחה מנשה להפסיק לא מצליחה פוחדת שאני יעלה יותר במשקל ולא יודעת למה זה התפתח אצלי

היי שני ראשית, עלי לציין שמשקלך תקין, השאלה האם אכן קיימת עליה במשקל אובייקטיבית או רק תחושות סובייקטיביות שלך. פעמים רבות אני נתקלת במטופלים שהרעב תוקף אותם בתדירות גבוה, הסיבות לכך רבות ומגוונות החל מהוצאה אנרגטית גבוהה עקב פע"ג, גדילה מואצת וכו' ועד לארוחות לא מאוזנות שלא משביעות לטווח ארוך. ממליצה בחום לגשת לדיאטנית קלינית (בקשי מרופא המשפחה הפנייה) לשם מעקב משקלי והכוונה כיצד עליך לאכול. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה