היי שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

10/05/2014 | 23:44 | מאת: ירון הבריון

אני סובל מהשמנת יתר שנים, אני בן 26 ושמתי לב שאני מתאים עם האחבון של "התקפי זלילה". מה אפשר לעשות בעניין ? ואיך אני יודע שזה אכן התקפי זלילה ולא סתם אהבת אוכל כמו כל שמן :) תודה

שלום התקפי זלילה או בולמוסים הינם התקפי אכילה בלתי נשלטים של כמויות מזון גדולות בטווחי זמן קצרים בדרך כלל ללא שיקול של טעם וריח, אכילה בסתר, אכילה מהירה וללא קשר לרעב פיזיולוגי. דיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה (בדר"כ בשילוב רגשי) תדע לעזור לך להבין את הגורמים להתקפי הזלילה וכמובן שתסייע לך למגר אותם. על כן אני ממליצה בחום בשלב ראשוני לפנות לדיאטנית המתמחה בנושא. בברכה, עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה