עזרה דחוףף חייבת תשובה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

14/04/2014 | 09:12 | מאת: אלינוי

שבוע שעבר הייתי אצל רופא כדי לעשות בדיקה של גובה ומשקל הוא אמר לי שאני אנורקסית אני בת 16המשקל שלי הוא 42 הגובה שלי הוא 1.67 אני אוכלת מעט יש לי כאבי בטן חזקים, אם אני אוכלת עוד קצת אני מקיאה אם אני אוכלת כמה ביסים אז אני שבעה עד הערב, זה נורמלי?

שלום נתוני המשקל שמסרת ותיאור התנהגות האכילה שלך בהחלט לא נורמליים ובעלי השלכות מסוכנות לטווח הארוך... ממליצה לך לפנות בהקדם לאיש מקצוע (דיאטנית / פסיכולוג / פסיכיאטר) מתחום ההפרעות האכילה לצורך אבחון וקבלת טיפול. בהצלחה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה