דיאטנית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

18/09/2011 | 21:28 | מאת: שושי

היי. רציתי לדעת. קבעתי תור דרך הקופה לדיאטנית. ביקשתי דיאטנית שמתמחה בבעיות אכילה ואמרו לי שהיא כן. עשיתי על השם שלה גוגל וכתוב שהיא דיאטנית בלבד. זה בסדר? כל דיאטנית מטפלת גם בבעיות אכילה? ואם לא מה לעשות כדי לקבל הפניה לדיאטנית מתאימה.... תודה :)

שלום שושי בעיות אכילה הינו מושג רחב שכולל בתוכו מגוון רחב של נושאים תזונתיים... וכמובן שכול דיאטנית מתמחה בנושא אחר. במידה ואת מתכוונת להפרעות אכילה אני אכן ממליצה לפנות לדיאטנית שמתמחה בתחום. כיום, בכול קופ"ח יש דיאטניות שמתמחות בהפרעות אכילה. אני ממליצה לך להגיע לפגישה שנקבע לך ובמידה והדיאטנית לא תצליח לתת לך מענה מתאים אני בטוחה שהיא תוכל להפנות אותך לדיאטנית מתאימה. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה