מטפל CBT בחיפה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

11/12/2012 | 18:44 | מאת: dana

דרוש /ה מטפל /ת לילדה בת 14 הסובלת מאנורקסיה ומOCD . העבודה הינה במשרה מלאה, בכל יום בשעות 1300-2200. העבודה כוללת ליווי, הדרכה, טיפול ותמיכה בילדה, לה יש קשיים התנהגותיים ורגשיים, סיוע בהכנת שיעורי בית. דרישות: ניסיון בטיפול בילדים, ניסיון בCBT, רצוי עם רשיון נהיגה. מגורים בחיפה וסביבתה הקרובה בלבד.

שלום, מקווה שחיפוש איש המקצוע המתאים לתמיכה בילדה הינו בנוסף לטיפול דיאטני ורגשי שהיא מקבלת מאנשי מקצוע מומחים בהפרעות אכילה.. וכי האינטנסיביות אכן תביא לתוצאות הרצויות. ברור שככל שאדם הסובל מהפרעות אכילה שומע יותר עמדות וקולות כנגד הפרעת אכילה- קל לו יותר להתגייס למלחמה כנגדה.. בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה