בתי בת החמש וחצי לא אוכלת בגן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

22/05/2018 | 16:28 | מאת: דנה

בתי בת חמש וחצי עד לפניי כשלושה חודשים אכלה בגן וכן בצהרון לאחר תקופה הפסיקה לאכול בכלל ארוחת צהריים ולפניי כחודש העניין עבר גם לחוסר אכילת א. בוקר בגן היא מוכנה לאכול רק את הטעימות שבין הארוחות כגון פרי או עוגייה מה עושים

שלום, כדאי לבדוק מה גרם לשינויים האלה- מה אחר או שונה בתקופה הזו? האם קיים מתח כלשהו בבית/ בגן? מה היא אולי מנסה להגיד דרך זה? במקביל, אפשר לנסות לבדוק איתה אם יש משהו שיוכל לעזור לה- אוכל מסוים שהיא מעדיפה/ אוהבת ומוכנה לאכול? חשוב לא לתת יותר מדיי דגש על ענין האוכל הקונקרטי- כדי שלא יהפוך ל"אישיו"- אלא לנסות להבין את התמונה הרחבה יותר.. כדי שתלמד לא לתקשר דרך האוכל דברים אחרים. ממליצה לפנות גם לייעוץ ספציפי יותר עם העוסקים בתחום. מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני ואנסה להפנות לגורמים רלוונטיים. בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, פסיכותרפיסטית ומטפלת באמנות (M.A)

מנהלי פורום הפרעות אכילה