אכלנות מעצבות וריקנות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

11/02/2017 | 03:53 | מאת: אכלנית

אני עצובה ואני אוכלת, כל הזמן בלי הפסקה. מרגישה כאילו רק האוכל יכול לנחם אותי. משקל תקין ("יחסית לשתי לידות") הכל טוב בחיים יש לי הכל ובכל זאת עצבות וריקנות משתלטת עלי ואני מעמידה פנים מול הילדים אבל אוכלת הרבה בעיקר אחרי שהם הולכים לישון. ממתקים, לחם, סוכר... אוהבת להרגיש כבדה אחרי האוכל. איפה מתחילים בכלל לטפל בזה? כל הפניה תעזור לי אני גרה בחול (הבדידות מקשה עוד יותר) אז לא יכולה ללכת לטיפול באמת. תודה

שלום נשמע לא פשוט ונראה שאת זקוקה לתמיכה וטיפול - אין שום סיבה שתתמודדי עם זה לבד. כמובן שהאוכל כרגע מהווה "פתרון" שאינו רצוי ונכון לטווח הקצר ובטח לארוך. במידה ואת מתגוררת בחו"ל קיימת אפשרות על טיפול בסקייפ עם מטפלים מהארץ אם האפשרות נשמעת לך אשמח לעזור לך במציאת מטפלים מתאימים. בברכה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה