נוזלים וריח לא ברורים מהנרתיק - שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/06/2013 | 15:46 | מאת: אביב

שלום רב, אני מקיים עם בת זוגי יחסי מין כבר במשך שבועיים, בכל הפעמים עם קונדום. לפעמים לפני שאנחנו שוכבים אני מאונן לה, בצורה אינטנסיבית, היא מאוד נהנית מזה והכל טוב ויפה. זה בד"כ קורה כשהיא שוכבת עם הבטן, ככה שאני קרוב לנרתיק שלה עם הראש ו"עושה את שלי". העניין הוא שכשאני עושה את זה - יש ריח ממש מגעיל. לא יודע לתאר אותו, אבל לא ריח "רגיל" של דגים \ טונה \ וואטאבר. כל עוד הראש שלי ברדיוס של ~15 ס"מ מהנרתיק שלה, אני מריח את זה. וזה ממש מגעיל. בנוסף, אחרי האקט יש על היד שלי מן חומר לבן כלשהו, ש"התקשה". משהו שקצת מזכיר קצף גילוח שהתייבש. בצבע לבן. ומה שהכי מדאיג אותי, זה שבפעם האחרונה אפילו היה לי על שתי האצבעות מן חומר חום-בורדו רירי כלשהו. זה היה ממש מגעיל. השאלה שלי היא, מה זה יכול להיות? הניסיון המיני שלי לא כזה גדול אבל זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם, זה אמור להיות ככה? אני סתם נלחץ בלי סיבה? תודה רבה!

שלום לך, רוב הסיכויים שאולי אתה נלחץ בלי סיבה.. כשאישה מגורה היא מפרישה חומר לבן שהוא נוזל סיכה טבעי שמופרש מהנרתיק.. בדוק עם חברתך אם היא חשה בשינוי כלשהוא, או אם יש איזו רגישות בנרתיק.. תמיד היא תוכל גם ללכת לבדיקה של רופא נשים לראות אם הכל תקין. לגבי ריח, לכל אישה יש ריח גוף קצת שונה.. ואם הכל תקין ונקי, ללא כל זיהום בנרתיק, לא אמור להיות ריח חריג. וכאן נשאלת שאלה עד כמה הקושי שלך עם הריח מפריע לך.. במידה וכן שווה לפגוש מטפל מיני לבדיקת העניין. אשמח לעזור בכל שאלה, [email protected] או 0544905773 שיהיה יום טוב, אפרת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות