חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/05/2013 | 21:22 | מאת: דנית

שלום, אני בת 24 ויש לי חבר 3 וחצי שנים. בשנה וחצי שנתיים האחרונות אני סובלת מווסטיבוליטיס,אובחנתי לפני כמה חודשים וכרגע אני עושה פיזיותרפיית רצפת האגן ומשחות. מה שאני לא מצליחה להבין למה אין לי כבר חשק מיני בכלל,גם דברים שהם חוץ מחדירה אני לא מעוניינת שיקרה. אני אוהבת את חבר שלי וכל פעם יש ריבים על זה,אבל לא יודעת להסביר את התופעה זו שבכלל לא בא לי לעשות כל מה שקשור למין. אשמח לעצתך. תודה

שלום לך, חשק אצל נשים הוא דבר מאד מורכב ומושפע מהרבה גורמים, גם פיזיים וגם רגשיים. כשיש וסטיבוליטיס ובזמן קיום יחסי מין או מגע באזור יש כאב, הגוף שלך התרגל לקשר מין עם כאב וכשיש כאב אין פלא שאין חשק. זה יכול להיות הסבר אחד. הסבר נוסף הוא שהעניין המיני ביניכם הפך טעון ומתוח ויש ריבים על זה בינך לבין בן זוגך, לדברייך, מה שגם יכול להסביר אצלך אולי את ירידת החשק. יופי שאת בפיזיותרפיה רצפת אגן, זה נכון בעיני, אך כאן את מכסה רק את הנושא הפיזי. וסטיבוליטיס הוא סימפטום גופני שיושב על קושי רגשי ולהערכתי גם בקושי הרגשי שלך וגם בעובדה שהנושא הפך טעון ומשפיע על הזוגיות שלך, צריך לטפל. מה שאני ממליצה הוא טיפול זוגי מיני שיתן מקום גם לצד הרגשי וגם לקושי וההשפעה שיש לזה על הזוגיות. להערכתי טיפול משולב שכזה הוא היעיל ביותר לסיוע בפתרון הבעיה. בכל מקרה אשמח לסייע בהמשך, [email protected] או 0544905773. יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת.

מנהל פורום מין ומיניות