מאוננת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/02/2013 | 12:18 | מאת: סיגל

אפרת שלום. אני בת 15. בחופשת חנוכה האחרונה הייתי לבד בבית ניקיתי קצת את החדרים. אני לא יודעת למה אבל בפעם הראשונה שפתחתי את המגרה שבחדר של ההורים. ראיתי שם צעצוע מין קטן ומהבהלה מיד סגרתי את המגרה אבל אחרי כמה דקות נגשתי לראות מה זה. כל היום חשבתי עליו.וחשבתי מה עושים איתו. למחרת בבוקר אחרי שההורים יצאו לעבודה הפעלתי אותו והנחתי אותו עלי במקום שצריך. מאז כל פעם שאני לבד אני עושה את זה. כל פעם אני אומרת לעצמי שזו הפעם האחרונה אבל לא מצליחה להפסיק. לפני כן הייתי עושה את זה לפעמים עם האצבעות אבל עם הצעצוע זה הרבה יותר קל וכיף. שבוע שעבר שיקרתי ואמרתי שאני לא מרגישה טוב ולא הלכתי לבית ספר ועשיתי את זה 3 פעמים . אני כבר מתחילה להרגיש רע עם זה שאני משתמשת בשל אמא ומסתירה ממנה.

שלום לך, נערים ונערות רבים חשים לעיתים לא נח, או אשמים בשל אוננות, אך מדובר בדבר טבעי לחלוטין, מותר לחלוטין, בריא לחלוטין ולגמרי לא אסור!! מה שאולי את חשה עליו אשמה הוא העובדה שאת משתמשת בצעצוע של אימך בסתר, וזה מה שגורם לך להרגיש לא נח. מה שאני מציעה לך, כדי שרגשותייך הלא נעימים יפסיקו, הוא אולי לרכוש לך צעצוע כזה משלך ואז הנושא לא יקושר לאימך ותחושי טוב יותר עם עצמך. מאחלת לך חג שמח ויום טוב, אפרת

24/02/2013 | 19:34 | מאת: סיגל

חשבתי על זה אבלנראה לי שלא ימכרו לילדה בת 15 צעצוע כזה.

מנהל פורום מין ומיניות