הגלולות האלה הורסות הכל !

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/02/2013 | 08:32 | מאת: יוסי

כבר 16 שנה אני נשוי . כל פעם שאישתי משתמשת בגלולות החשק המיני שלה יורד מאוד. וזה בדוק ! אי אפשר להשוות את החשק שלה בזמן שהיא עם גלולות לזמן שהיא בלי אבל אילו עוד אמצעי מניעה יש ? התקן יוצר דימומים ותופעות לואי ואשתי בכלל מפחדת להכניס גופים זרים לגוף שלה(צודקת גם אני לא הייתי מסכים) . קנדום לא מרגישים כלום זה פשוט לא כיף עם קנדום , זה סתם ... .דיאפרגמה - זה בכלל לא אמצעי מניעה , מלא נשים נכנסות אתו להריון. ובכל השאר האמצעים יש הורמונים כמו בגלולות לא? האם יש רעיון איך לפתור את זה ? האם יש משהו שאפשר לקחת עם הגלולות האלה שבאמת ממטרל את ההשפעה שלהם על החשק המיני? ודרך אגב ניסינו את כל סוגי הגלולות בעולם , הכי טוב זה מרסילון אבל כולם בתכלס אותו זבל , הן מדכאות את הביוץ ומה יותר מחרמן מביוץ ? יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו ?

שלום לך, אני לא יכולה שלא לשמוע את יאושך מחוסר החשק של אשתך. עם זאת, חשק אצל נשים וחשוב לדעת, הוא דבר מאד מורכב, נכון שהוא מושפע הורמונלית , אך לא רק. חשק גם מושפע ממצב בריאותי, עייפות, מתח, מצב רוח ירוד, חרדות ודאגות מסוגים שונים, משברים,יחסים מורכבים עם בן הזוג , לאחר לידה, גיל המעבר ועוד כהנא וכהנא. מה שהייתי מציעה לך הוא לא לשים את כל חוסר החשק של אשתך על הגלולות ולבדוק אולי יש מרכיבים נוספים באורח חייכם או ביחסים ביניכם שמשפיעים עליה. טיפה להרחיב את ההסתכלות ואולי שם נמצא הגורם לבעיה ולא רק בגלולות.יתכן גם שאשתך אינה מודעת לסיבה לירידה בחשק שלה או שקשה לה כל כך לדבר על רגשותיה שהיא תולה את האשם בגלולות... אני הייתי מציעה לבדוק את הדברים קצת יותר לעומק. תמיד אשמח לסייע במידת הצורך. [email protected] או 0544905773. יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות