שמעתי סיפורים מהחברה במילואים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/12/2012 | 07:38 | מאת: גבר שרוצה יותר

שלום שמי רוני ועכשיו חזרתי ממילואים של חודש ליד עזה , במילואים החברה דיברו על זיונים שיש להם ועל תנוחות שהם עושים עם הנשים שלהן , רובנו מכירים מהסדיר והינו בכול החתונות של כל אחד ואחד מאיתנו ובבריתות וכו , שחזרתי הביתה באותו הלילה הלכתי לעשות אהבה עם אישתי , וגיליתי פתאום שאנחנו עושים אותה תנוחה מאז שהכרנו -- לפעמיים אישתי גומרת לרוב לא , אני גומר אבל לא ממש נהנה ומרגיש פיצוץ כמו שהחברה תיארו , לפני שנה יזמתי והלכתי לקנות ספרי לימוד , אבל אני לא מצליח ממש לישם את מה שכתוב , נראה כאילו צריך להיות אתלט ואני לא , חשבתי שאולי יש מקום שמלמדים לעשות אהבה כמו שמלמדים כול דבר אחר בחיים ,, האם אתם מכירים מקום כזה שהוא לא מכון ליווי ? תודה רוני

שלום לך, אני נתקלת פעמים רבות בזוגות שחיים שנים יחד ונכנסים לשיגרה מסויימת בחיי המין שלהם, אותה תנוחה, אותו מקום לקיום יחסי מין ואותו סדר פעולות..ואז ישנה לעיתים ירידה בחשק ובתשוקה ויכולים להיווצר תסכולים אצל אחד מהם, או אצל שני בני הזוג. מה שהייתי מציעה לך הוא לנסות לשוחח עם אשתך, לשתף אותה ברצונותיך המיניים או בפנטזיות שלך ולבדוק מה היא חשה, אולי גם היא חשה אותו דבר ולא היה לה נח לשתף אותך. ישנן קלטות הדרכה למיניות אפילו ביו טיוב שאינן סרטי פורנו אלא הדרכה מקצועית. יש גם את הספר של קים קטרל ומארק לוינסון " עונג" שבו שיש שם הסברים וציורים שמסייעים להדרכה ולימוד של מגע מיני זוגי. בדרך כלל מה שהייתי ממליצה לזוגות שלא מרוצים מחיי המין שלהם הוא לפנות לסקסולוג מוסמך למספר שיחות הדרכה וטיפול . בדיקה ממה לא מרוצים ומתן מידע וחשיבה על איך ומה אפשר לשנות. זה בהחלט יכול להיות גם תהליך קצר וממוקד. כסקסולוגית מוסמכת, אני יכולה לאמר לך ששיחות כאלה הן מאד מכובדות ומכבדות ומאפשרות תקשורת בנושא בין בני זוג, גם כאלו שהיה להם קושי לדבר על מיניות ביניהם, מה שנכון לעשות במיוחד אם הדבר כל כך מפריע לך. אשמח לסייע במידה ותרצו [email protected] או לטלפון 0544905773. שיהיה יום טוב , אפרת

מנהל פורום מין ומיניות