חצי זקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/12/2012 | 14:18 | מאת: ערן

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לשתי בעיות שיש לי.. יש לי חברה ואנחנו מקיימים סקס בממוצע של פעם ביום גג יומיים.. 1. האיבר שלי נחשב קטן (14-15) וזה מאוד מפריע לי ואני משער שגם לה.. יש משהו שאפשר לעשות בנדון? 2. לא תמיד אני מגיע לזקפה מלאה.. קורה לא מעט שאני עם "חצי זקפה" וההנאה שלי אותה הנאה.. לה זה לא ממש נחמד.. אני גומר אבל מתקשה להחדיר..

שלום לך, דבר ראשון חשוב לי לאמר לך שהרבה גברים אנם מרוצים מגודל איבר המין שלהם. 14-15 ס"מ נחשב לחלוטין גודל ממוצע. הקושי שלך בהגעה לזיקפה מלאה היא עניין שצריך אולי להיבדק בשני מישורים, האחת במישור הפיזי- בידקה של רופא שהוא גם סקסולוג על מנת לבדוק שפיזית ובריאותי הכל תקין. במידה והכל תקין פיזית, יתכן וישנן סיבות נפשיות אחרות שמפריעות לך כמו חוסר בטחון בגופך, דימוי עצמי נמוך או אפילו חרדת ביצוע. במידה והדבר מפריע לך שווה ללכת לשתי אוציות אלו, כאמור אם פיזית הכל תקין מומלץ ללכת למספר שיחות ייעוץ עם סקסולוג מוסמך כדי לבדוק מה המקורות לכך. מאחלת לך הצלחה בהמשך ואשמח לסייע [email protected] או בטלפון 0544905773 להתראות ויום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות