לא נמשך אליי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/10/2012 | 01:40 | מאת: חן

יש לי חבר כבר כמעט שלוש שנים אני בת 21 וגם הוא ,הוא גר אצלי בהתלחה היה לנו סקס מושלם אך בזמן האחרון אני מרגישה שאין לו חשק אליי, הוא חוזר מהעבודה לא מתייחס אליי בכלל ,עסוק בלהסתכל על משחקי כדורגל. ועד שאנחנו עושים סקס פעם בשבועיים אני אף פעם לא גומרת אני נהנת שהוא נהנה-זה מה שמספק אותי.ותמיד הסקס בא ממני, אני יודעת שהבעיה לא אצלי אני ניראת מצוין וגוף מושלם תמיד מחמיאים לי ומתחילים איתי בכל מקום. אני מפחדת שהכל יהפוך להרגל. ושהוא אולי לוקח אותי כמובן מאליו .מישהו אחר כבר ממזמן היה עושה איתי מה שהוא לא עושה. בחיים לא בגדתי בו אני תמיד אשאר נאמנה, אבל אני פשוט לא מבינה מה הבעיה. אפילו להחזיק ידיים ליד המשפחה שלו או לחבק הוא לא מסוגל. ואצל המשפחה שלי זה ההפך אני תמיד מחבקת אותו ומנשקת. אולי אני טועה וזה הגיוני מצב כזה?

26/10/2012 | 20:31 | מאת: ..;

היי אני סתם במקרה ראיתי את ההודעה הזו. נשמה את בת 21. לא מרגיש לך "זקן" מידי המצב הזה שאת נמצאת בו? בגיל הזה את צריכה להיות הכי חופשיה לעשות הכל. לא לחכות לגבר שיחזור מהעבודה ולא ישים עלייך ורק יראה טלויזיה. זה נשמע כאילו אתם נשואים 20 שנה ובאסה לכם... יש בבחור בעיה. תנסי לשאול אותו לבדוק מה עובר עליו. אם זה לא עובר לו והוא לא מטפל בזה אז באמת בשבילך ורק למען טובתך הייתי מייעצת לך להמשיך הלאה. בהצלחה(:

שלום לך, אני שומעת את מצוקתך. נשמע שהתנהגות בן זוגך אינה ברורה ואינה מובנת לך. ואני שואלת את עצמי עד כמה את יכולה לבדוק איתו או לדבר איתו על כך...נשמע שאת סובלת, חשה דחויה על ידו, לא נהנית מהמיניות והמגע ביניכם ומרגישה לא מושכת ולא מחוזרת. שווה שתבדקי עם עצמך מה את רוצה, מה נכון ומה מתאים לך בזוגיות. אתם יחד שלוש שנים ואת בת 21, את רק בתחילת חייך ומסכימה עם התגובה שקיבלת שזה מוקדם בחיים שתרגישי כך... עם זאת, ברור שהקשר חשוב לך ולכן הייתי מציעה לך לעשות מספר דברים כדי לקבל החלטה מה באמת את רוצה וטוב לך. 1. מציעה לך לשוחח עם בן זוגך על תחושותייך ולשתף אותו במה חשוב לך שישתנה ביחסים בינכם ובמיניות. הצורה שיגיב תיתן לך מדד לנכונות ולאיכפתיות שלו, יתכן ואינו מודע לכמה הדברים מפריעים לך ולכן לא משנה דבר. 2. במידה ואת רואה שאינו מקשיב , או מייחס חשיבות לרצונותייך שווה שתבדקי עם עצמך מה נכון ומתאים לך כדי שתהיי מאושרת. 3. במידה ואת מתקשה לעשות את כל הדברים לבדך , כי נראה שאת מתקשה לתת בקשר זה מקום לעצמך ולרצונותייך, מומלץ לך למאד להיעזר אפילו למספר שיחות במטפל מקצועי, רצוי מטפל מיני מוסמך כי את מתייחסת בעיקר למיניות כשאת מתארת את קשייך. אין לי ספק שיש לנקוט פעולה כלשהיא במצב זה, הוא לא ישתנה מעצמו ואת צריכה לקחת אחריות לשינוי בפעולה מסויימת. אשמח לסייע במידת הצורך בהמשך [email protected] או 0544905773. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות