מוזרה ולא מבינה את עצמי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/06/2016 | 01:22 | מאת: עזרה

היי, אני בתולה ואני יודעת היום! שזה מפחד ממין אבל כנראה שזה ממש שונה אצלי מאחרות כי אני קוראת כאן על בחורות שכן יש להן קשר אבל ללא מין בגלל חשש מחדירה. הן אגב מתארות ניסיונות. אז אצלי אין בכלל בנ"ז כי אני ממש מפחדת או נבוכה מהמצב הזה של הניסיונות וזה נראה לי טכני ולא כיף ובנ"ז יברח ולמה לאמלל אותו עד שיכר אותי ואני אותו. גם ככה כולם מדברים על סקס טוב ולא טוב ואף אחד לא רוצה מישהי שהיא בתולה או ללא ניסיון. לא יצא לי להכיר בחורים עדינים! כל אלו שמתחילים איתי על הפגישה הראשונה מאוד מתקרבים אליי. הרבה חושבים שאם אני חתיכה בעיניהם אז יש לי ניסיון. ההתנהגות הזאת רק מלחציה ודוחה אותי ( של התשוקה וההתקרבות במגע בדייט ראשון) קשה לי לזרום עם נוהל ההתנהגות הזה. מעבר לכך מתייחסים אליי גברים כאל אובייקט מיני. כמו הערות ברחוב או שמתחילים איתי אומרים כל מיני דברים. יש עוד דבר שמפריע לי אישית זה דימוי גופני נמוך כלומר אני לא מרגישה נוח שנוגעים בי גם עם בגדים ובטח לא בעירום. מכירה את הבנות שעושות פוזות בפייסבוק ומבליטות את הגוף? אני ממש לא שם. אבל שוב מאחר ולא היה לי חבר עקב אותו לופ אז אני לא יודעת.. יכול להיות שאם יהיה מישהו שהוא חבר שלי אז כן יהיה נוח המגע ,להתנשק וכו' כלומר אני כבר ארצה. מהשקורה בדייטים מלחיץ אותי וישר אני נאטמת אני גם ישר חושבת על לשכב איתם כי הרי הם כבר באים איתי במגע. פתאום המחשבה דוחה אותי בגלל המראה שלהם . לפעמים רצה מחשבה בראש כאילו זהו איתו לכל החיים? ואז חושבת שמגיע לי מישהו שיותר אמשך אליו אבל אין בנמצא רוב הבחורים שמתחילים הם ממוצע רגיל. בעצם אני מחפשת את האיכפתיות שלו כי רק התנהגות עושה לי את זה שארגיש בנוח וכל זה מתרוצץ בראשי בפגישות הראשונות. דבר נוסף, נוח לי לבד כי כשאני מתחילה לצאת עם מישהו אני כבר לחוצה מאיך שאני נראית מרגישה לא יפה אין לי כוח גם להתייפייפף כלומר להתלבש ולהתקשט בשבילו. ואיך יכנסו למרחב האישי כלומר: ריח גוף זיעה, שיעור וכו' מרגישה שצריכה להיות במסדר גילוח. ממה זה נובע? האם עליי לנסות חצות גבולות עם בחורים שלא איכפת לי מהם ולראות איך יגיבו הלוואי והיה לי משהו כמו הבנות בפורום שהחבר לא לוחץ על סקס או לא מקדם לשם. אצלי זה נראה שאם מבינים שאני לא אז יורד להם או נעלמים.

שלום לך בתור התחלה הייתי מתחילה עם עצמך והתחושות שלך לגבי הגוף שלך, דימוי הגוף שלך ואיך את מרגישה איתו. איך את מרגישה עם מינייות? איזה מסרים קיבלת על מיניות ועל גברים? ומה גורם לחרדה הכל כך גדולה שלך ממגע? כל עוד זה לא פתור, את לא יכולה לקפוץ לדייט ולקשר כי קודם כל את צריכה להבין ולפתור כמה דברים עם עצמך. הקשיים והחרדות שאת מתארת הם מאד עמוקים ונראה לי שאת צריכה תהליך של בדיקה ושינוי שיכול לקרות רק באופן מקצועי בטיפול מיני ואצל איש מקצוע מוסמך שיסייע לך בכל התהליך הזה. מוזמנת גם לפנות אלי למייל ושאמח לעזור בכל שאלה, אבל את חייבת לעבור שינוי מעמיק ששאלות בפורום לא מספיקות לכסות אותו לפתור. המייל שלי: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות