נופל בזקפה, לחץ ונוטה שמאלה קצת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/04/2016 | 10:52 | מאת: אנונימי

אהלן, לפני חודשיים אני וחברה שלי עשינו סקס יבש והיינו טיפה אגרסיבים, לאחר 10 שניות בערך יצא לי קנאק מהפין ללא כאבים(כמו כל קנאק רגיל), בהתחלה קצת חששתי אבל לא כאב לי והרגשתי שהכל בסדר והייתה לי זקפה אז המשכנו. לפני חודש, עשינו שוב סקס יבש והיא הייתה עליי עם תחתון והשתפשפתי בפין, לא יצא לי קנאק אבל היה לי שפשוף מהתחתון שלה, שרף לי קצת כי היה לי פצע קטן ממש מתחת לכיפה, יום אחרי זה קמתי בבוקר, ושמתי לב שאין לי זקפת בוקר ושהאיבר שלי נוטה קצת שמאלה(מה שלא היה לפני). קצת דאגתי והבנתי שיש קצת נטייה לכולם, אבל גם לא עמד לי ושניסיתי לאונן האיבר לא עמד עד הסוף והוא היה קצת רפוי.. שבוע אחרי זה אני וחברה שלי התחלנו בסקס יבש ויצא לי כמה קנאקים ללא כאבים, ואז ניגשנו לסקס ולפני שחדרתי פתאום הפין שלי ירד, ירדה לי הזקפה וגם כל פעם שהוא עמד לקצת אז הוא החליק לי החוצה מאיבר המין שלה(זה פעם שנייה שלי שאני עושה סקס אז כנראה בגלל לחץ). היא התייאשה ומאוד התבאסתי על עצמי, בכל מקרה הייתי אצל אורולוג אתמול והוא אמר שהכל בסדר ושיכול להיות שהיה לי קרע קטן, ושאין מה לעשות עם זה. והוא אמר שאני יכול לעשות סקס ושהכל בסדר שאין נזק, אבל הבעיה היא שהוא עדיין נוטה קצת שמאלה, ואתמול אחרי האורולוג עשיתי סקס עם חברה שלי וישר הצלחתי לחדור. הייתי מבסוט אבל גמרתי אחרי חצי דקה, ושניסיתי לחדור אליה שהיא מעליי הצלחתי, אבל הרגשתי שהפין שלי חודר אליה למטה ולא למעלה, כאילו שהיא מפעילה עליו משקל שהוא עומד והוא נכנס אבל לכיוון הרגליים לא לכיוון הבטן. היא התבאסה עליי וזה ביאס לי תנשמה. הבעיות אצלי בפין הם שכשהוא עומד אז הוא לא יציב, הוא כל הזמן נופל שמאלה או לכיוון בטן, ושחדרתי אליה הרגשתי שהוא לא עומד כמו שצריך, וגם שיש לי זקפה ואני רגע שם את הבוקסר הזקפה יורדת תוך 30 שניות בערך. מה אפשר לעשות? גם שאני מאונן והוא עומד, הוא לא יציב הוא כל הזמן נופל לכיוון הבטן או לאחד הצדדים. מציין שאני בן 14, ואין לי כאבים באיבר המין ושיש לי זקפה ושהפין רפוי הוא בדרך כלל ישר. תודה !

שלום לך נשמע לי שנכון אולי כיון שאתם מאד צעירים(בני 14) שקודם יהיה לכם את כל המידע הדרוש על יחסי מין, על אמצעי מניעה - גם כדי לדעת מה בדיוק קורה וגם כדי לחשוש פחות ולהימנע מהריון לא רצוי. מציעה לכם לפנות ל"דלת פתוחה", קו יעוץ אנונימי לנוער לקבלת מידע, ליווי ותמיכה מתמשכים בנושא . טוב עשית שפנית לאורולוג. ונשמע שזה הרגיע אותך שהכל בסדר. אך נכון גם כאמור לקבל מידע נוסף ואולי שחברתך תפנה לגניקולוג או שתקבלו יחד מידע על אמצעי מניעה גם. יכול להיות שחוסר הידע והעובדה שהכל חדש ולא מוכר וגם החרדה שאתה מתאר משפיעים גם על הזיקפה וגם על השפיכה המהירה. מוזמנים במידה ויש שאלות נוספות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות