קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/12/2015 | 17:28 | מאת: טל

שלום, האם ביתוק קרום הבתולין כואב בפעם הראשונה בהנחה שמגורים וכו'' או שזה מיתוס? האם גבר מרגיש בקרום עצמו? כאמור אני לא שואלת על וגינימוס או שכלא מגורים ולחוצים..

שלום לך, יש הרבה מיתוסים סביב נושא איבוד קרום הבתולין. חשוב שתדעי שקרום הבתולין הוא גם כך לא סגור הרמטית וזה משתנה מאישה לאישה מה קורה בקיום יחסי מין בפעם הראשונה. זה לא חייב לכאוב או לדמם ולא נראה לי שהגבר מרגיש זאת. עם זאת קיום יחסי מין בפעם הראשונה מלווה בתחושה חדשה ולא מוכרת לגוף ובגלל ההתרגשות יש כל מיני תחושות חדשות ושונות. לאו דווקא כאב... אם את מתכננת קיום יחסי מין בפעם הראשונה הייתי מציעה לך כמה דברים קודם: דבר ראשון לאסוף כמה שיותר מידע, אם בספרות מקצועית, אם על ידי ביקור אצל רופא נשים ואם על ידי ארגון אמצעי מניעה ושיחה עם בן הזוג שלך על מה הולך להיות..ככל שתהיי יותר מוכנה, ועם פחות מיתוסים .. יהיה פחות מתח ואם תהיי רגועה יותר , זה יעבור חלק יותר. אז נשימה עמוקה, מדובר בחויה שיכולה להיות מאד מיוחדת ואם תתכונני אליה כמו שצריך לא צריכה להיות כל בעיה. מאחלת לך הצלחה בהמשך ומזמינה אותך לשאול כל דבר שאת זקוקה לו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efrarmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות