חרדה ממין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/09/2015 | 21:50 | מאת: יעל

הי, איך מתגברים??? אני יודעת שזה נוצר אצלי כי אומנם זה שיוצאים עם בחור לא אומר שישר מגיעים למין כך לכאורה אמרה לי בזמנו חברתי המנוסה... אולם אולי לה היו בחורים עדינים... אצלי מאז ומתמיד ההתקרבות היתה מהירה רצון למגע בלתי הולם את המפגש הראשוני אפילו נשיקה לא באה במקום.. זה יצר אצלי חרדה שמפגש עם בחור = חדירה בעוד שניים שלושה מפגשים ואןלי חודש ואני עוד לא מכירה ומבולבלת בכלל מהמגע בלי להכיר.. כתוצאה מכך עקב הרבה דייטים כאלו התנזרתי. לפתע נהיה חשש שאם יבוא הנכון זה יהיה פאדיחה שאני בתולה וכך המשכתי להתנזר ושוב הרגשתי תאורטית שיהיה קשה לי עם במגע הזה... אני רוצה לציין שאני נאה ומחוזרת ותמיד הגוף שלי הוא הנושא המושך מצד שני אני הייתי בתת משקל מה שגרם לי לסבל רב כי תמיד ירדו עליי העיקר בנות מורים בבי"ס וכך נוצר לי דימוי גוף שלילי שקשה לי להשתחרר מממנן להרגיש נשית סקסית.. אני גם שטוחת חזה.. זה לא מסתדר לי מה אומרים לי ומה גברים מוצאים בי.. דבר אחרון הוטרדתי מינית לרוב ע"י מלל של בחורים כמו את לא יודעת מה אני רוצה לעשות לך... איזה סקסית את.. בחור אחד ירק עליי שסרבתי ליזוריו ברחוב, חיבקו אותי במעלית, גבר שנגע לי בשד באוטובוס וכו'... יש לי חרדה כבר מלצאת לדייטים... מה את מציעה לי לעשות ואל תגידי לי ללכת לטיפול, כי אני מבינה את זה אבל אשמח לדעת מה יעשו לי בטיפול..

שלום לך צר לי, אך אין פתרונות מהירים למה שאת מתארת, בטח לא בעצה כתובה בפורום. עלייך לעבור תהליך של עבודה ושינוי ואותו ניתן לעשות רק בתהליך טיפולי, זו הדרך המומלצת בעיני לעבודה ושינוי עמוק של חרדות, התנהגות ותפיסות. לבחירתך. מאחלת לך שנה טובה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות