עזרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/07/2015 | 14:55 | מאת: אחת

שלום, אני בת 35 בתולה ומרגישה שבחיים שלי לא אתן לאף גבר לגעת בי. אני רוצה זוגיות,אני רוצה ילדים,אני רוצה משפחה,אני רוצה לחלוק את השמחות שלי עם מישהו קרוב,לפרוק את עמל היום,בלילה,עם מישהו,רוצה להרגיש אהובה ומספקת ולהסתפק ממישהו/מישהי. היו לי גברים,מבחינה רגשית היינו מחוברים כמו זוג אמיתי. אך כשזה גולש לאנטימיות,אינני מסוגלת לראות בבן אדם שמולי,שמנסה לגעת בי-אדם. פתאום נראה לי כמו חיה,פתאום כאילו הגוף שלי עטוף בנחושת שאין לחדור אליה. חשבתי שזה א-מיניות ואולי אינני יודעת מה ההגדרה המדוייקת של הסטייה הזו,אבל לפי מיטב הבנתי,זה כשאין בכלל עוררות מינית והדבר אינו נכון לגבי. אני נוגעת בעצמי אבל אינני יכולה להחדיר דבר לתוכי. כל הניסיונות עלו בבחילות וסחרחורות ובדיכוי של הרצון להרגיש. אני משתמשת בצעצוע מטופש שאינו חודר. אבל מרגישה ויודעת שאפשר ומגיע לי יותר מרוקט פוקט מטופש. איך עוברים את המחסום הזה? זה מחסום או משהו מולד? או מחלת נפש? מה הסיפור שלי?

שלום לך את מתארת רתיעה ממיניות. משהו בתפיסה שלך של מיניות כמשהו חייתי, אולי מסרים שגדלת איתם, מעצורים או חרדות שקשורים לנושא, אולי טראומה שעברת? איני יכולה לדעת.. אך מה שברור שבלי להכיר אותך איני יכולה לדעת את התשובה. אני לא בטוחה שגם את יודעת אותה עד הסוף. כדי לדעת מה הדבר הזה שעוצר אותך, את צריכה להיכנס לתהליך של טיפול מיני ולבדוק מה בדיוק קורה שם שלא מאפשר לך מגע? שלא מאפשר לך לבטא את המיניות שלך.. שלדברייך כן קיימת.כי לדברייך כן קיימת עיוררות מינית אך התאור של פחד מאינטימיות , סחרחורות ובחילות מאד נשמע לי כביטוי של חרדה מאד עמוקה שאם את רוצה לשנותה את חייבת לטפל בה. מוזמנת לפנות במידה ויהיו לך שאלות נוספות, [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות