זקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/07/2015 | 21:36 | מאת: ל

שלום, האם ייתכן מצב שגבר סטרייט, יגע בחזה אשה יחדור אליה ולא יהיה מגורה, באמצע האקט נופל לו הפין, כלומר בעת החדירה, גם דיבורים מגרים וליטוף אישה לא גורמים לו לזקפה. והוא חווה זקפה רק אם יורדים לו.. האם הוא בהכחשה והוא לא סטרייט? שמעתי את זה בוויכוח בעבודה , מה דעתכם?

שלום לך אין כל קשר לירידה בזקפה ולהעדפה מינית. העדפה מינית קשורה ללמי אתה נמשך בדרך כלל, מפנטז או מתאהב. אם אתה יודע שההעדפה המינית שלך למשל היא בדרך כלל נשים ויש בעיה בזיקפה זה יכול להיות קשור להרבה דברים אחרים כמו: חרדת ביצוע, חוסר משיכה ספציפית לאישה שאתה נמצא איתה, חוסר חשק באותו רגע, מוסחות מהמקום בו אתה נמצא באותו רגע ומתחושותיך.. ואפילו חרדה פשוטה. אולי אפילו מעצם המחשבה שעברה במוחך לגבי העדפתך המינית.. יכול להיות גם שאתה זקוק למגע ישיר יותר ואולי עצם העובדה שבמין אוראלי אתה במקום פאסיבי יותר ושם אין לך חרדת ביצוע. מקווה שעזרתי בברכה אפרת מנור צטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות