בהמשך לאפרת מנור( רציני או סטוץ)

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/06/2015 | 19:45 | מאת: יעל

הי, תודה על המענה אני מסיכמה איתך לגבי חוסר אמון . אבל את בעצמך דיברת על שלב זה ועל חברות ואחרי זה מגע וסקס... אבל אצלי מעוד היותי צעירונת וגם היום אם אצא עם מישהו על הפגישה הראשונה יש מגע כמו חיבוק ואז יכווץ לי את התחת. או ליטופים או ניסיון לנשיקה מאז ומתמיד תמיד היה את זה. זה מה שגרם לי לרתיעה מגברים. למה מתנהגים ככה?? אני בקושי מכירה אותם איך אפשר לפתח חברות בצורה כזו?. מעבר לזה שגם הדמות האבהית שלי הייתה בעייתית אליי אין לי קשר איתו ובעבר זה היה יותר התעללות רגשית כך שבאמת קשה לי ישר לבוא לקשר עם כל ההתלהבות. בגלל זה רק רציתי לשאול אם כבר בהתחלה זה אצל כולם ככה כל הנגיעות והנשיקות? כלומר האם אני סגורה?

יעל יקרה מה שאת מבקשת כאן הוא הרבה יותר מתשובה בפורום. איני מכירה אותך ואת מעלה קשיים מאד עמוקים שנכון לעלות בטיפול בפני מטפלת שמכירה אותך ואת ההיסטוריה שלך. אין לי מספיק מידע, ואני לא חושבת שנכון להתייחס בתשובה קצרה וממצה כל כך, כשאין מספיק אינפורמציה לכל המורכבות של קשייך. ממליצה לך בחם לפנות לטיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת ולנסות להבין שם את עומקם של הדברים, זה מה שנשמע לי הכי נכון. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות