ביקוע קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/05/2015 | 17:28 | מאת: ר

הי, יש לי בעיה שלעולם לא תעבור ככה נראה לי מאז שהייתי צעירה הפריע לי שאני בתולה וככל שאני מתבגרת אני מודעת שזה היה לגטימי להויות בתולה בת 18 וכו'.. אבל עשו עליי עליהום בזמנו ובחורים שהתחילו איתי פתאום התביישתי והתחלתי לחשוב על מין ואיך אהיה מסוגלת זה נראה לי קצת בעייתי הפעם הראשונה יש לי גם בעיה של דימוי עצמי נמוך בגלל שאני שטוחת חזה וכן לבנים זה חשוב מאוד אולי בגילי כבר פחות אבל עדיין תקועה וקשה לי לקבל את גופי. את כיום בת 38 . את חושבת שפשוט כדאי להתחיל לצאת לדייטים וזהו? אני משום מה תמיד נלחצת ובורחת לגברים ופוחדת מדחייה. כיום אני פוחדת כי לא היה לי קשר ואני מטומטמת שלא ניסיתי בעבר כי יש באמת הרבה בנות צעירות בגיל 20 וכו' שיש להם קשר ולא תמיד ישר זה מין אבל אז התביישתי שאין לי חזה גם היום זה בעייתי אבל יותר הבושה מהעובדה שאין לי ניסיון ואני מאבדת ביטחון עם גברים אגב מתחילים איתי מלא מאז ומתמיד אבל אף אחד לא יודע את הסוד. אשמח לעיצה ממך חוץ מכמובן את האופציה של טיפול שגם אותה אצטרך לשלב אבל אני חייבת להתחיל לזרום.

שלום לך, הלוואי והיה אפשר לפתור את כל המעצורים, המחסומים, החששות והפחדים שעצרו אותך מקשרים ומקיום יחסי מין, בתשובה אחת כאן בפורום. הכל היה אז יותר קל ופשוט. אך לצערנו, הדברים יותר מורכבים ועמוקים מכך. את מדברת על דימוי עצמי ודימוי גוף נמוך, פחד מיחסי מין ופחד מדחייה. אלו מחייבים טיפול פסיכולוגי או טיפול מיני שיסייע לך בהבנה ובעיבוד של התחושות האלו, הבנה וזיהוי של כל הפחדים והמחסומים שעוצרים אותך וסיוע לך להתגבר עליהם לאט לאט.. את מבינה שעם כל אלו שעצרו בעדך כל כך הרבה שנים, להגיד מילה ולהתחיל פתאום לזרום הוא לא כזה פשוט... יש קשיים ומחסומים שמחייבים טיפול שורש ומצריכים להתגבר עליהם בהדרגה, לפני שתוכלי להשתחרר ולזרום. מאחלת לך הרבה הצלחה ואשמח לסייע בהמשך במידת הצורך [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות