חוסר הנאה באיבר המין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/11/2014 | 23:03 | מאת: רז

אין לי יותר גירוי באיבר המין. כשאני מאונן אני לא מרגיש גירוי פיזי..השפשוף כואב ולא נעים אפילו כשאני משתמש במרכך. הרגע היחיד שאני יכול לאונן בלי להרגיש את השפשוף זה כשאני לא משפשפף אלא תופס את הזין ומעלה ומוריד את היד כמו משאבה. אבל אז במשך כל האוננות אני לא נהנה והאורגזמה מאוד חלשה ולא מספקת. גם בסקס עם חבר שלי (אני ביסקסואל) אני לא נהנה יותר. כשהוא נוגע לי בכיפה אני ישר קופץ.. גם אם זה עם רוק או מרכך ואפילו בעדינות.. אני פשוט לא יכול עם זה. והכיפה זה החלק הכי נעים שיש באיבר מין. גם כשהוא מוצץ לי אני לא יודע אם אני לא מסתכל.. אני פשוט לא מרגיש את זה. מרגיש ממש בקטנה את הזין זז אבל לא מרגיש גירוי נעים. כתוצאה מכל זה הסקס שלי וכל תחום המיניות נהיה משעמם ולא מעניין. מעצבן מציק וכואב. גם המשיכה המינית קצת ירדה לי ואילו הדחף עצמו למין משתנה לפעם לפעם כשרוב הזמן אין לי דחף למין. מה אני עושה עם זה? אני בצבא דרך אגב.. כל העניין הזה קורה קרוב לחצי שנה.

שלום לך מהתאור שלך נשמע כי עליך ללכת לבדיקה רפואית בראש ובראשונה, בטח כדי לבדוק את הסיבות לכאב שאתה חש וגם את נושא חוסר התחושה שאתה מרגיש.כאב יכול לנבוע מכל מיני סיבות ואין להתעלם ממנו. גם חוסר תחושבה יכול לנבוע מבעיות פיזיות כמו בעיות בכלי דם וסוגים שונים של מחלות כרוניות. בכל מקרה מצעה שתפנה קודם כל לרופא לרופא משפחה או אורולוג. אם הכל תקין פיזית, אז הייתי מציעה לבדוק אם יש גורמים נפשיים או גורמים בקשר בו אתה נמצא שאולי יכולים או עלולים להשפיע על תחושותיך. מאחלת לך שבוע טוב בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות