בעיה מינית עזרה והכוונההה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/09/2020 | 16:32 | מאת: בעיה מינית

היי אני יוצאת עם מישהו כמס חודשים שנינו בני 36 הוא לוקח כדורים שפוגעים לו בגמירה כדורים נגד חרדה הוריד מינון יש תשוקה אך גומר פעם ב.... רוב הפעמים לא גומר ואם נגיד כן זה מאוננות מעבר לזה שאומר שזה לא בגללי זה הורס כי אני מרגישה שכל התשוקה שתיהיה הוא לא יגמור אז מבחינתי זה לא אמיתי מה ניתן לעשות כי אני לא מסופקת מזה שאינו גומר

שלום לך הבעיה לא מתחילה ונגמרת בקושי שלו להגיע לאורגזמה. יתכן ויש לו קושי, אך גם הפרשנות שלך לכך משפיעה . את מניחה שאם יש לו קושי לגמור, זה אומר בהכרח שמה שקורה ביניכם הוא לא אמיתי ושאין באמת תשוקה. נשמע שיש לך חוסר אמון בו, בקשר , או חוסר אמון בכך שהוא אכן רוצה אותך. למרות שהוא אומר לך שלא כך הדבר. נתקלתי בגברים שקשה להם להגיע לאורגזמה עם בת זוגם ביחסי מין, ברב המקרים זה קושי שבאו איתו לקשר ולא קשור בבת הזוג. ממליצה ששניכם תלכו ליעוץ מיני אצל מטפל מיני מוסמך, כדי להבין את מקור הבעיה ואיך להתמודד איתה ואיך להוריד לחץ מהנושא, כמו גם לשפר את התקשורת ולבנות אמון במערכת היחסים הזוגית שלכם.מעבר לכך נכון גם לבדוק האם ההשפעה היא של הכדורים בלבד? או אולי יש עוד דברים שמשפיעים על תפקודו המיני? אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות