חוסר חשק מיני- בתולה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/08/2020 | 22:21 | מאת: ק

שלום אפרת, נראה לי שיש לי בעיה. אומנם אני בת אבל לא מרגישה דחפים או צורך לקיים יחסי מין. האם זו בעיה הורמונלית/ גופנית? אני גם לא מתאהבת או נדלקת. רוב הבחורים לא מושכים אותי. בגדול אני נמשכת לבחורים אבל רק ממש ממש סופר דופר. ובעצם אם אני יוצאת עם מישהו אז ישר גם יורד לי ממנו מבחינת חשק. הוא דוחה אותי. לא מבינה את זה בכלל.. אני גם רואה חברות שלי שנניח מספרות שהכירו מישהו "חתיך" והוא בכלל לא. מנסה לומר שהרף של אחרים יור נמוך. אני לא אומרת את זה בשביל להשתחצן אלא אני רואה את זה ממש כבעיה שלי שגורמת לי קושי בזוגיות. אף אחד לא גורם לי לרצות אותו מינית!!! להימשך.. לכן אני רוב הזמן גם רגועה מבחינה מינית.. לא מפנטזת כלום.. מה עושים?

שלום לך השאלה הנשאלת היא עד כמה את מרגישה שזה מפריע לך? יש אנשים שיש להם פחות עניין במיניות והם חיים עם זה מאד בשלום. אם אני מבינה ממך נכון, את חושבת שעובדה זו יוצרת אצלך קושי ליצור קשרים עם גברים או ליצור זוגיות. אני חושבת שהפתרון הוא לבדוק מה עוצר אותך ואיפה? בתור התחלה באישה מקום את עם המיניות שלך ומה עוצר אותה ורק לאחר מכן מה עוצר אותך ביצירת קשר ואיך ניתן לסייע בכך. בעיני כדי לבדוק זאת נכון לך תהליך של טיפול מיני שיסייע לך בבדיקה זו. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות