מתביישת בגוף שלי וזה מקשה עליי ביצירת קשרים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/07/2020 | 00:51 | מאת: ליאל

היי אפרת, אני לא מחוברת לעצמי ואני לא מצליחה להבין למה. אני יודעת שגדלתי שנים על שנאה לגוף שלי גם ירדו עליי המון בקשר לכך וזה כבר אז יצר אצלי ביקורת עצמית ומודעות. הפכתי להיות בישנית בקשר אליו למשל, לא הייתי מתלבשת ליד בנות בשיעורי ספורט, לא הולכת לבריכה וכו'... וזה ממש תקוע השנאה הזו. אני יי עצובה לא אוהבת למדוד בגדים בחניות וכו'.. אבל כפי שהינך מבינה עיקר הקושי כעת הוא עם בני המין השני. מתחילים איתי אבל אני בורחת ונרתעת ממגע וגם לחוצה מזה. אציין רק כשגם כשאני יוצאת אז כבר בדייט הראשון יש להם ביקורת ואז אני שוללת אותם. נעלבת.. למרות שמבחינתם הם העירו ואח"כ מתקשרים לדייט שני. אני כבר לא מסוגלת... כנראה שקשה לי עם ביקורת גופנית וחוששת מזה ביחסים יותר אינטימים. וגם בגלל שאני לא אוהבת את עצמי אז כנראה לא אוהבת שנוגעים בי ומפשפשים.. אני פשוט זזה בלי שליטה ונרתעת. המון מסתירה כל מיני דברים בגוף.. ולסיום גם החשק המיני וכו' תקוע פשוט לא מסוגלת לעבוד על עצמי ולאהוב ניסיתי באמת... לא רואה את עצמי בקטע מיני שאגב הוא לא בהכרח ממתין אחרי קשר רגשי עמוק ובוטח. יש לך טיפים איך לא להתבייש ואיך לאהוב את עצמי? אגב הביקורת נמשכת גם היום. תודה

שלום לך נשמע שהיחסים הלא פשוטים שלך עם גופך מורכבים, אינך אוהבת את גופך, אינך שלמה איתו ואולי גם לא מכירה אותו. הסיבות ברב המקרים יכולות להיות די עמוקות ורק בטיפול בעיני נכון לבדוק מה גורם לכך ולטפל בזה. המיניות והחשק המיני שלך כמובן מושפעים מיחסך לגופך כמו גם קשייך ביצירת אינטימיות והרגישות מול גברים להערות יושבת על חוסר הבטחון שלך . הלוואי והיו לי טיפים פשוטים שיסייעו לך ללמוד לאהוב את גופך... אך לצערי זה לא עובד כך ונכון לך לעבור תהליך טיפולי אצל מטפל או מטפלת מיני.ת מוסמך.ת שם תוכלי להבין מה עוצר אותך, ולשפר את יחסייך והכרותך עם גופך, נשיותך ומיניותך. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות