דילמה לגבי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/09/2014 | 14:51 | מאת: דרדסית

שלום, (18) ונוטלת גלולות מסוג יאז כבר שנה וחצי שמעתי שלקיחת הורמונים עלולים לגרום לסרטן כגון סרטן השד. לא נבדקתי בשנה וחצי האחרונים , וחוששת אם להפסיק ליטול/ לעשות הפסקה של תקופה מסויימת , שמעתי שהפסקה בלקיחת הגלולות מסוכנת וגורמת לקרישי דם, מה לעשות ? תודה

שלום לך, מציעה לך להתייעץ בנושאים אלו עם רופא הנשים שלך. גם בדיקה אישית וגם התאמה של הגלולות למצבך הבריאותי האישי מומלצת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות