בעית זקפה (נראה לי עקב חרדת ביצוע)

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/05/2020 | 08:40 | מאת: פלוני

שלום. אני רוצה לספר קצת על קורותיי ומכאן תוכלי להבין באיזו בעיה אני (אני גמור מזה) אני בן 36, בחור דתי (לייט, שרק לפני שנה החלטתי לא לשמור נגיעה יותר. בעקבות חברתי שההכרות שלי איתה היא כשנה וחודש בערך) מאותו רגע, לקח לי די הרבה זמן עד ש״באמת״ העזתי כבר לגעת וללטף ולהיות במצבים אינטימיים עם חברתי (שמיותר לציין אינה שומרת נגיעה כלל!) בוא נאמר שמאז היינו במצבים כאלו רק 5/6 פעמים ובתדירות של אחת לחודשיים בערך, מכל מיני סיבות בעיקר של חשש מדחייה) היום לדעתי כבר הצלחתי לשבור את המחסום הזה ואני כבר פחות חושש, (חשוב לציין, שבכל הפעמים מדובר בסקס יבש כי היא שומרת בתולין) אתמול לראשונה אני ממש נחשפתי בפניה ערום בחוף הים ופשוט הזין לא עמד לי (מה שקרה גם בשאר המקרים שקדמו) אני ככ אוהב אותה וחושש לאבד אותה ומרגיש שכל פעם שאני בא לגעת ומתחכך בה יש לי בפנים את החשש הזה שההוא לא יעמוד לי אנחנו כבר שנה ביחד ומתים כבר לקדם את הקשר ואין לי ספק שבגלל שאני 36 שנים בתול ובגלל הלחץ שלא יעמוד וגם בגלל שאני ככ אוהב אותה וחושש לאבד אותה זה אולי מה שגורם לזה לקרות (קראתי קצת) כשאני מאונן וחושב עליה זה קורה מהר והזין עומד וכשאני איתה ואתמול הייתי בלי תחתון והיא הייתה עם תחתון וזה פשוט לא קורה והיא בחיים לא חוותה דברים כאלו אני ממש חושש לאבד אותה ומתוסכל הלוואי ותוכלי לעזור לי לראות מה הדרך ואם בכלל ניתן לטפל בזה? אני ממש מתחנן, אני גמור 😢

שלום לך, נשמע שאתה בעיקר סובל מחרדה. ועוד נשמע שאתה מתמודד עם הרבה דברים לבדך ולא משתף את בת הזוג שלך בחששותיך, מה שיכול מאד להקל עליך כי אתה איתה שם ומה שקורה ביניכם במיניות ובמגע תלוי גם בה ולא רק בך. בהחלט ניתן לטפל בכך. חושבת שנכון לך להגיע למספר שיחות עם מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים כדי לראות איך אתה מרגיע את החרדה לבד ואיתה. אתה גם בא מחינוך דתי ומעבר לחרדה ולחוסר בידע אתה חש המון אשמה מסביב למיניות ולמגע. וטיפול יוכל לעזור לך לפרק את תחושותיך הקשות מסביב למיניות. אשמח לסייע אם יהיו עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות