יש זקפה ואין שפיכה מה הסיבה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/05/2020 | 15:35 | מאת: יעל

שלום, בעלי בן 63,לוקח תרופות לסכרת,לחץ דם,דילול דם וכולסטרול. בזמן האחרון מגיע לזקפה אך ללא שפיכה. מה הסיבה? תודה מראש

שלום לך כיון וזו בעיה שהתחילה בזמן האחרון לדברייך, אני חושבת שנכון לאור הרקע של המחלות הכרוניות שלך שתתייעץ על כך עם אורולוג. חשוב שרופא יתן לך את התשובה על כך והעניין ייבדק פיזית בשלב ראשון. במידה וייגלו כי אין כל בעיה פיזית הגורמת לכך, יתכן ומדובר במשהו רגשי שמשפיע עליך ואז ניתן לבדוק זאת בטיפול מיני עם מטפל מיני מוסמך. אשמח לסייע לך בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות