לחבר שלי כמעט אין חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/04/2020 | 15:55 | מאת: סיסי

כשאני באה ליזום מין, הוא לא רוצה. הוא יוזם מין לעיתים נורא נדירות, רק לו מותר ליזום מין ולי לא הוא לא נותן לי כמעט לגעת בו באופן מיני, הוא טוען שהוא כן נמשך אליי והוא כן רוצה לשכב איתי, אבל זה קורה פעמיים בחודש לכל היותר, לדעתי זה מצב ממש לא תקין בעליל, בעיקר בשביל זוג כמונו שלא הרבה זמן יחד (חצי שנה) מה אני אמורה לעשות? שאלתי אותו אלף פעם למה זה ככה, והוא בעצמו לא באמת יודע, טוען שזה לא היה לו ככה בחיים עם אף אחת אחרת, ושבדרך כלל יש לו ליבידו מאוד גבוהה. אני באמת מרגישה אבודה ומתוסכלת מינית כבר. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות או מה הוא אמור לעשות במצב כזה, אני תוהה אם זה משהו פסיכולוגי.

שלום לך איני יודעת מה יכולות להיות הסיבות מהסיבה הפשוטה שאיני מכירה אותו ולא את שניכם ואת הדינמיקה ביניכם. הסיבות לכך יכולות לנבוע מהרבה גורמים, החל מגורמים פיזיים כמו עייפות או גורמים נפשיים כמו לחץ, חרדה, דכאון שמשפיעים על ירידה בחשק, או פשוט חשק נמוך בכלל, באופו יחסי. יכול להיות גם שיש כל מיני דברים באינטראקציה הזוגית ביניכם שמשפיעים, איני יכולה לדעת. אך מה שברור, אם אתם רוצים לבדוק זאת, נכון שתגיעו לטיפול זוגי מיני אצל מטפל או מטפלת מיני או מינית מוסמך(ת). כדי לנסות לדבר ולברר ולראות מה הגורמים לכך והאם וכיצד ניתן לשנותם. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות