חרדה ממין לא מסוגלת שיגעו בי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/03/2020 | 18:59 | מאת: דנית

היי אפרת, אף אחד לא יודע אבל נראה לי שיש לי בעיה עם אינטימיות גופנית מכל סוג!!! נניח גם נשיקה. ואגב גם מגע בכלל נניח שמישהו שאני מכירה דוד למשל או ידיד יניח את היד עליי חברי. באמת שאני לא מבינה למה.. חשבתי על זה הרבה אין הסבר. אומרים לאדם שאם יש משהו שמפריע לו שילך וישנה נניח בניתוח. אין אצלי משהו שאשר לשנות בניתוח אבל יש חוסר ביטחון מוחלט עם המיניות שלי עירום לא אוהבת כלום.. בעצמי. ומצד שני הכל לכאורה נורמלי. קשה לאהוב משהו שלא אוהבים. אני לא יודעת איך אחרות אבל כולן מתלהבים ממין ואצלי זה תמיד במודע. אם אני יוצאת עם מישהו זה יהיה לדייט שניים ואז אברח בגלל האינטימיות הגופנית כאילו מפחדת שיראו אותי ויגלו דברים. ויעירו הערות זה גם גורם לי להתנהג בצורה ככה טכנית. אגב גם מהצד השני יולל היות הרבה דברים שלא מושכים אותי. אני לא יודעת מה לעשות כי ממשיכה וחשק ותשוקה זה לא משהו שאפשר לשלוט. מה שנקרא על טעם ועל ריח.. עובר הזמן ואני לא מצליחה להתגבר על זה ולהרגיש טוב עם עצמי. המצחיק שיש הרבה חושבים שיש לי גוף יפה והוא ממש ממש לא. ומנגד אני רואה הרבה בחורות עם עגלה ותינוק והגוף שלהן או הפנים לא משהו כלומר לא צריך להיות מושלמת... כך או כך לי קשה מול המראה רוב הזמן לא היתה גם שמחת חיים אלא תסכול ושנאה. כשאין בנ"ז קל לי כי אני לא חושבת ( חיה חוויה חוץ גופית) וברגע כשיש מישהו או רק מנסה אני מתחילה להלחץ מהנושא. אגב גם ריחות שיעור והפרשות הכל בעייתי אצלי. למה אני כך? לא מבינה מאיפה זה בא, יכול להיות סטריליות מולדת? ביקורתיות מולדת? רובה אנשים שוכבים ונראים רע וגם להם יש חסרונות .. והם לא רואים את זה בבנ"ז זה לא מוריד להם מהחשק? מהמשיכה של האקט? תודה

שלום אין לי כל דרך לדעת מאיזו סיבה את כך, כי איני מכירה אותך או את ההיסטוריה שלך. זה בהחלט משהו שנכון בעיני לבדוק בטיפול ואין ,,תשובה אחתj, קצרה, יתכן שיכולות להיות כמה סיבות שהביאו אותך למקום בו את נמצאת. נשמע לי שאת במקום שרוצה לבדוק זאת ו, להבין לטפל בכך. אשמח קבוע איתך פגישת יעוץ כדי לסייע לך להבין ולגלות את קשייך ואיך ניתן לפתור אותם. בברכה [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות