אין לי שאלה. רק פורק עצב ותסכול

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/03/2020 | 23:08 | מאת: אריאל

אני בן 38. נשוי כבר 12 ויש לנו 3 ילדים. המצב הכלכלי לא משהו, אבל בתהליך לשיפור. הגדולה בת 9 עם בעיות בלימודים, חברתיות קצת, מעט עניני בריאות. אשתי באמת דואגת להכל אבל לזוגיות ולמין אין מקום גבוה. כשהיא חוזרת מוקדם מהעבודה ואני רוצה שנשכב היא אומרת שקודם נשב על עניני הבית. היא מסורה מאוד אבל 0 מסירות לזוגיות ולמין. אני מרגיש כמו ילד שרק רוצה ממתק וכל פעם דוחים אותו. נמאס לי כבר לאונן נמאס לי שהיא כל הזמן חמוצה נמאס לי שהיא לא צוחקת נמאס לי שכשיש סקס זה חלבי ואני רק מחכה שיגמר כבר. היינו בטיפול מיני זוגי אבל מבחינה כלכלית לא יכולים להמשיך כרגע. אני מרגיש שלמרות שנה של טיפול לא זז כלום. היא אומרת שיש שיפור. אני כל כך כועס עליה, עצוב על הקשר שלנו ועל עצמי ומרגיש שהחיים בורחים לי בין האצבעות. הלוואי והיה כפתור שמעלים אותי (לגמרי חשבתי על חלופות מעשיות יותר) וכך הייתה מקבלת את הכסף מביטוח המשכנתא והבעיות הכלכליות והיו נפתרות ואולי גם הייתה מעריכה אותי בהעדרי. מקווה שהסיוט יגמר ואולי לא אקום בבוקר

שלום לך אני שומעת ממך המון תסכולים מהמיניות ביניכם וזה מביא אותי לשאול אותך מה מידת הקרבה החברית, האינטימית, הרומנטית? הבעות החיבה או המגע האוהב בכלל ביניכם? מיניות קשורה להרבה גורמים אחרים ביחסים ובמידה ויש ריחוק או תסכולים וכעסים שלא מדברים עליהם.. קשה להתקרב גם פיזית.ויש ירידה בחשק. . אולי לאשתך יש דברים שקשים לה, לא מדוברים , אולי מרגישה לבד בקשר או ריחוק וקושי לשתף אותך, אין לדעת. אך מה שברור נכון יהיה לנסות להתקרב אליה ממקום חיובי ועם רצון להבנה והכלה ולא ממקום מתוסכל ומתלונן.. עם כל הקושי שאתה חש. איני יודעת אם בטיפול עבדתם גם על תקשורת או על נסיונות לקרבה והבנה הדדית, אך מה שבטוח שם נכון שתתחילו. כאן אם יהיו עוד שאלות ואשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

19/03/2020 | 18:48 | מאת: לאריאל

קודם כל חבל שאפרת לא מספרת.. אבל יש יעוץ סקסולוגי מיני לא פרטי אלא דרך שירותי הבריאות.עולה חצי. יש את בי"ח רעות ויש שם מרפאה לטיפול מיני. כתובות נוספות באתר איט"ם. בהצלחה

01/05/2020 | 17:03 | מאת: דבורה

אריאל זה לא פתרון להעלם.זה לא יפתור שום בעיה להיפך. תחשוב על הילדים והמשקעים הנפשיים שלהם. אתם צריכים לדבר. כנות תעזור פה. תפתח תשתף את אישתך בהרגשה ותראה מה היא עונה. חשוב להגיע ולנהל את הגיחה בצורה רגועה וללא אמוציות. פשוט תשהה שם תנסה להכנס לנעליה ולהבין אותה.

מנהל פורום מין ומיניות