שאלה על קשר עם בחורים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/02/2020 | 16:05 | מאת: לירון

הי אפרת, אני מקווה שצליח להסביר את עצמי. אני לא דתיה. אני כן עדינה בישנית ויודעת מה אני רוצה. גיליתי שיש לי מעין רתיעה לצאת עם בחורים. מה זה אומר? שאם מישהו/י רוצה להכיר לי אני לא מתלהבת . אם מישהו שם עליי ין ברחוב וכו' אני נלחצת מזה שמתחיל לדבר איתי ותכף יבקש את הטלפון. זה לא ביישנות!!! זה חוסר חשק שמאחוריו מסתתר כנראה פחד. בעבר זה היה גורם לי למעין בחילה. והבנתי משהו... כל החברות שלי שהן יוצאות עם בחור לאו דווקא שהכירו מבעוד מועד מאיזה מסגרת. יש דייט רגיל. זה לא משנה אם נראה או לא אבל אין מגע. אצלי, כל הדייטים מאז אחרי צבא הגיל שבו התחלתי לנסות למצוא בנ"ז. כל דייט ראשון הוא עם מגע רומנטי!! זה אפילו מרגיש שמישהו מנסה להתעסק. אני מרגישה כמו הטרדה למרות שזה כאילו מרצון כי זה דייט. נראה היה לי שהבעיה אצלי כי כולם הרי כך אבל הבנתי שאצל חברותי זה לא כך.וש גם אופי מיני או לכיוון.. למשל הדייט השני הוא מזמין אליו הביתה.. מבחינתי אין דייט כזה. מרוב שזה כך ושיהיה ברור אני עושה מה שטוב לי ומרגיש לי אז הכל נקטע. יצא מצב שהרגשתי שאני פגומה ונראה לי שמכאן הפחד שלי והרתיעה וכל הצעה מעוררת בי גועל. גם כשהיו תקופות ארוכות של כמה שנים שלא יצאתיושכחתי אז כשאני שוב חוזרת ויוצאת זה שוב קורה. מבחינתי, זה עלבון כלומר כאילו זה מה שמעניין אותם. האם אני צודקת שלא כך מתנהגים? חשוב לי לציין שזה לא דייט שיש כימיה ובכלל אנחנו בני אדם ומבינים גם שפת גוף זה לא משהו שצריך ללמד מניסיון. כמו שלא מלמדים על איך לשכב זה ב טבעי. מקווה שהבנת אותי. אני מנסה לומר שלצערי זה דפוס שחוזר על עצמו אז מצד אחד גורם לי הימנעות חרדה. יש לי גם גז מדמיע.כלומר תמיד יש לי מחשבה להיזהר... היו כאלו שיצאתי לעוד מפגשים אבל זה נראה שהולך לכיוון של מגע. אני לא מבינה למה עם החברות שלי אין סקס באוויר. אבל.. חברות שלי מעולם לא הטרידו אותן מינית גם בלי קשר ולא העירו להן הערות סקסטיות או התחילו איתן כך סתם ברחוב.. מנגד, זה לא קשור. כי חלקן כבר נשואות עם אותם בחורים שהכל הלך איטי ומכבד. מה שלא ברור לי, למה הדפוס חוזר על עצמו? הלבוש שלי סולידי גינס וחולצה אלגנטית. בקושי איפור. שום דבר לא מוחצן. ותמיד אומרים לי שאני נראית ילדה טובה.. אז איך ה מסתדר שהם כך אליי? מה אפשר לעשות בשביל לא לפחד? הפעם האחרונה ( הדייט :) )היה עם גבר בן 39. כירוג!! והוא פשוט התנפל עליי כשישב לידי בשולחן.ניסה לנשק בשפתיים בעצם איך שהוא היתשב ליידי התחיל להיצמד וכו'.. זה כל כך מגעיל ומבלבל. אני פשוט אח"כ בכיתי בבית. כמובן שהעפתי אותו לכל הרוחות. למרות שהוא התקשר למחרת להזמין אבל אני כבר רעדתי..הוא התחיל לשאול שאלות על מערכות יחסים קודמות ואמרתי שזה לא משנה.. מה בכלל מעניין מערכות יחסים קודמות? כמו מתי האחרון כמה זמן? מה היית עושה במקומי? ני מרגישה חוסר חשק לחבר שנים..במקום שיהיה מישהו שיגן עליי אני מרגישה שאני צריכה להתגונן. תודה על ההקשבה

שלום לך אני שומעת מדברייך המון בלבול לגבי מה בכלל אמור להיות בדייטים או בקשר עם בחורים, כמו גם המון בלבול וחרדה לגבי סקס ומיניות. ביחסים בין גברים ונשים ,דייטים וזוגיות יש גם מגע וגם מיניות, אך בגלל הבלבול שלך, נשמע שאינך תופסת מגע או מיניות כחלק שיכול להיות טבעי ביחסים , אלא את תופסת אותו כנסיון להטרדה או כמשהו לא מתאים. נכון שלעיתים יש בדייטים מגע לא מותאם או לא נכון שזכותך להציב לו גבולות. אך בשל החרדה הכל כך גדולה, את מתקשה בכך, עד כדי חוסר רצון לפגוש שוב בכלל את האדם והימנעות. נשמע שאת בכלל חרדה ממגע , מקשר עם גברים ומאינטימיות, אבל כל זה בעיני נובע בעיקר מחוסר ידע והמון בלבול. את גם לא יודעת לזהות את המיניות שלך, מה את צריכה ומה נכון לך, ומפרשת לפעמים את החרדה כחוסר חשק. וחרדה זה אכן משהו משתק. ואת משותקת מול גברים ומרגישה את המצוקה. אבל החדשות הטובות הן שיש מה לעשות, אני חושבת שנכון לך להגיע לטיפול מיני (אצל מטפלת מינית מוסמכת) קודם כל כדי לקבל ידע, לעשות סדר, להבין את המיניות שלך, מה נכון לך ומה לא, ואיך להתגבר על החרדה בקשרים מול גברים וממגע. כמובן בהתאם למה שנכון ומתאים לך. אשמח לסייע לך בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות