בעיה רצינית במיניות ומין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/02/2020 | 23:38 | מאת: חלי

היי אפרת. אני מרגישה פגומה.מן הסתם הרבה שנים ידעתי על זה.. אני לא מסוגלת לקבל מגע וכל דבר מקפיץ ומרתיע אותי. אני לא שולטת בזה. זה משהו בתת מודע אני לא מצליחה להבין מה גורם לי לדחייה. כל נושא המין לא מעניין אותי קשה לי עם זה. מנגד אני חברותית ותקשורתית. רוב חיי לא הזיז לי שאין לי בנ"ז הייתי עסוקה וכמובן שהדחקתי כנראה את הבעיה כיום זה מפריע מאוד. כן חשוב לי לציין,שקראתי על בנות שעברו יחס לא נעים זה גורם להם לדברים כאלו. אני יודעת שלזוגיות צריך 2 כלומר שאני ארגיש בנוח ובנ"ז יקבל אותי ויתחשב אבל מעולם לא היה לי את זה. המגע הוא קריטי ישר על ההתחלה ובגלל זה הבנתי למה כל השנים לא היתה לי זוגיות כי אני מצאתי תירוץ לברוח כדי שלא ישים לב או כי ייתי עם בחורים בלי סבלנות. חשוב לי מאוד מאוד להדגיש שלא הרגשתי בטוחה או שהיה לי נעיםעם הבחורים שישר נוגעים זה מגעיל אותי. הקטע שאני תוהה עם פשוט זה מה שיצא לי להכיר או שאני הבעייתית. לבחורים אין בעיה להתנדף... הטעות שהסתגרתי המון שנים כי פחדתי מכל השאלות ששואלים בתחילת קשר כמו היה לך חבר? כמה זמן? נושא המין מאוד חשוב אצלי פחות יותר הרגש והשיחות. וגם.. להרבה אני לא נמשכת ואני לא חרמנית כי למשל קראתי במדר שיש כאלו ששממש מרגישים צורך והם מאוננים... אילו לא להתנשק לא בא לי. באמת שאם אלך ליעוץ אין לי הסבר למה אני ככה הלוואי והייתי ודעת ממה נובע חוסר חשק מה אני עושה?

06/02/2020 | 18:42 | מאת: ברק

לא יודע בת כמה את, וכמה את מרגישה ''שמאוחר מדי'', אבל כדאי לפנות למטפל/ת מיני מוסמך שהם גם עם רקע פסיכולוגי רחב.

שלום לך את מתארת איזושהיא רתיעה ממגע וכרגע ללא הכרות ובדיקה וחקירה של עברך, אין שום דרך לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך. מן הסתם רתיעה ממגע בהחלט יכולה להשפיע על רתיעה מאינטימיות פיזית וממיניות. מה שהייתי מציעה לך, אם חשוב לך לחקור זאת ולהבין זאת, הוא להגיע לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לנסות להבין יותר מה עוצר בעדך. כשתביני מה עוצר בעדך, ניתן יהיה להתחיל לראות איך משנים את הדברים.. אשמח לסייע בכל שאלה נוספת [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

10/02/2020 | 22:00 | מאת: חלי

היי אפרת, אני רק יודעת שאני מרגישה שנוגעים בי מהר מידי אבל עם כל הבחורים זה ככה מהר אז מניחה שהם בד"כ מתיחסים ככה לאחרות ושם כנראה אין בעיה. אני מרגישה גועל חוסר משיכה... ואני מדברת איתך על סתם נגיעות אפילו בגב בירך הצמדה של הפנים הכל מגעיל אותי ומלחיץ אותי... אני גם לא מאוננת או חרמנית כך שכל ההתקדמות נראית לי מאוד מהירה ושוב אני מדברת מבחינת משיכה אין לי אליהם. ואין לי ביטחון שאותו אחד אני רוצה. למשל מישהי פה כתבה לה שהראשון אחרי 5 חודשים ואחד ישר.. אני לא יודעת אף פעם מה אני רוצה על ההתחלה כלומר הקצב שונה.. ואף אחד לא מחרמן אותי ברמות ולכן התקרבות יוצרת גועל... לפעמים אני מחליטה בכלל שלא יהיה המשך בדייט ואז כשנוגעים זה עוד יותר.. בעצם תמיד יש פער בין מה שאני חושבת ומרגישה למה שהצד השני חושב ומרגיש כאשר הוא לא שם לב לצרכים שלי או לסימנים שלי. ואז זה יוצר לחץ ואם אני ממשיכה לצאת זה ימשך ולא נעים לי.. אנימרגישה שאני צריכה לדעת קודם מי האדם ואם אני רוצה בכלל להמשיך את הקשר ואחכ לקפוץ למים שבעצם אין כאן קפיצה אלא רצון... ךעומת סתם חרמנות.. אני מרגישה שאחרות כנראה זה לא כך אצלן. הן זורמות תמיד.. אולי יותר נמשכות

מנהל פורום מין ומיניות