פחד מיחסי מייין :((((

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/01/2020 | 14:43 | מאת: ממממ

שלום אני נשואה כמעט שנה ויש לי פחד מיחסי מין הצלחתי בפעם הראשונה ואחרי זה נתקעתי עם הפחד שכל פעם רוצים לנסות אני דוחפת אותו לא רוצה שיגע בי וזה כואב לי מאוד אני רוצה שנצליח ויהיה כיף לנו לא עם פחד אז מה יש אפשרות לעשות אם יש תרופה או משהו לקחת להרגיע אותיי ???? תודה

שלום לך איני יודעת מה מקורות הפחד שלך מיחסי מין והלוואי והיתה תרופה קטנה אחת או כדור קטן שפותר את זה ומסדר הכל. אך לצערי ומנסיוני , פחד מיחסי מין יושב על כל מיני קשיים רגשיים עמוקים יותר ' מסרים על מיניות שקיבלת בעבר או על חוסר ידע. ולכן מה שהייתי מציעה לך הוא להגיע למטפל או מטפלת מיניים מוסמכים כדי לבדוק מה מקורות הפחד שלך ולסייע לך להתמודד איתו. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות