הוא לא נמשך אליי/לא מתפקד במיטה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/12/2019 | 19:01 | מאת: ג'ניפר

אנחנו יוצאים כבר חודשיים. הגענו למצבים אינטימיים כשהמערכת יחסים התחילה להיות אינטנסיבית לאחרונה התחלנו לשכב. כשבפעם הראשונה ששכבנו באמצע הסקס הפסיק לעמוד לו. ובפעם השניה הוא היה שיכור לא עמד לו בכלל. בפעם השלישית אחרי יומיים היינו ביחד במיטה ראינו סרט ולא עמד לו. הוא התנצל ואמר שזה לא קרה לו בחיים פעמיים ברצף והוא רוצה שאני אדע שהוא נמשך אליי וזה לא אני אולי הוא אימפוטנט ( בצחוק ) אמרתי לו שזה בסדר ושישאל את עצמו אם זה משהו בחיבור שלנו שהוא מדחיק שאולי משהו שם לא עובד לו אז הוא אמר " לא יודע... אולי.. לא יודע" , נאנחתי לפחות הוא פתוח. באמת אחרי 5-10 דק משהו השתחרר אצלו בראש ושכבנו פתאום בפעם הראשונה מההתחלה עד הסוף וזה היה מדהים ומספק. עבר שבוע והינה אתמול הייתי אצלו ורציתי שהוא יזום דברים והוא לא יזם, כשאני ניסיתי ליזום ודיברתי על זה הוא אמר לי שהוא גמור ועייף אז הנחתי לזה בצד. אני לא מבינה מה הבעיה האמת. כשנכנסתי לעומק של הדברים הוא העיר לי אתמול ושאל למה לא שמתי לק השבוע כי אני תמיד שמה. ופעם שעברה הוא אמר על עצמו שהוא צריך להוריד 10 קילו ואמר ואת צריכה להוריד 3. זרמתי לא התרגשתי מיזה. אבל יכול להיות שהוא לא נמשך אליי? אנחנו לא יוצאים הרבה זמן אבל הייתי מעדיפה לדעת איפה אני עומדת מבלי ללחוץ עליו כי כל נושא הזקפה זה משהו שהוא מאוד רגיש אצל גברים ומצד שני אני אדם שהוא מאוד מאוד מיני. מה לעשות בסיטואציה שכזאת? תודה

שלום לך משהו שאני אומרת להרבה נשים, הקושי בזקפה של בן הזוג לא בהכרח קשור אלייך, אם הוא אומר שהוא נמשך האמיני לו. יתכן ומדובר בחרדת ביצוע. אולי דווקא בגלל שהוא כל כך רוצה אותך, הוא מאד רוצה להצליח ודווקא חרד יותר מכך שלא תהיה לו זיקפה' . להרבה גברים זה נושא מאד רגיש ולכן הייתי מציעה לך: א. לא להאשים את עצמך.ב. לא ללחוץ עליו או להרבות בשאלות על הנושא , כי זה עלול ליצור אצלו יותר לחץ. במידה ואכן זו חרדת ביצוע התמקדי במגע כייפי ללא מטרה, וללא מחשבה על חדירה ואני מאמינה שכשיהיה עליו פחות לחץ יתכן והוא יתמודד טוב יותר עם החרדה ודברים ישתנו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות