לא מצליחה להינות מיחסי מין ולהגיע לסיפוק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/10/2019 | 17:31 | מאת: רינת

נשואה 3 שנים ואף פעם לא הגעתי לסיפוק או אורגזמה . אולי יש לי איזה שהיא בעיה בגוף ?

20/10/2019 | 23:57 | מאת: ברק

הרבה פעמים חוסר הגעה לסיפוק נובע מחסם רגשי שלא תמיד מודע, לעיתים חוסר היכרות עם הגוף שלך ולפעמים גם שילוב. כדאי לדעת האם לבד עם עצמך את גומרת והאם אי פעם גמרת עם בן זוג. בכל מקרה, זו מסוג השאלות שכדאי לפנות איתה למטפל או מטפלת מינית מוסמכים ורצוי גם לשלב גניקולוג/ית.

שלום לך בשלב ראשון, אני מאמינה שאין אישה שלא יכולה להגיע לאורגזמה, יש אישה שעוד לא הגיעה לאורגזמה. אין לך כל בעיה בגוף. אני רק יכולה להניח שיש דברים שעוצרים אותך מלהשתחרר במיניותך, אולי בושה, אולי תפיסות על מיניות, אולי חוסר היכרות עם גופך ומה צריך לקרות בו כדי שתוכלי להגיע לאורגזמה, יכולות להיות הרבה סיבות, אך החדשות הטובות הן, שיש מה לעשות. נכון בעיני שתגיעי לשיחות אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לזהות מה בעצם עוצר אותך, ברגע שתזהי זאת, ניתן יהיה לעזור לך להתגבר על החסמים, לתת לך ידע שיסייע לך להכיר עם עצמך את גופך ולהתגבר על הקשיים. והכי חשוב - זיכרי שאת בסדר גמור ואין לך שום בעיה בגוף. יש רק משהו שעדיין לא נגיש או ברור לך בגופך ועל זה לגמרי אפשר להתגבר. אשמח לעזור במידת הצורך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות