איחור במחזור וקונדום שנקרע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/09/2019 | 12:06 | מאת: אריאל

שלום, ממש בלחץ. ביום שלישי האחרון הייתי אמורה לקבל מחזור וטרם קיבלתי. אתמול (יום שבת) אני ובן זוגי שכבנו ונקרע לנו הקונדום(!!ך גילינו רק אחרי שהוא גמר בתוכי. אני בלחץ ולא יודעת מה לעשות. האם כדאי לקחת פוסטינור או שבגלל שהמחזור איחר לי אז ממילא.היה אמור להיות ביוץ וזה לא יעזור בלאו הכי אאו שממילא הסיכוי להיכנס להריון קטן? רוצה לציין שלאחר שהמחזור כיחר עשיתי שתי בדיקות הריון עם סטיק (בשישי והיום בבוקר) ויצא שלילי. אודה לעזרתך הבהולה! תודה רבה.

15/09/2019 | 17:10 | מאת: ברק

פוסטינור יעיל בתוך 72 שעות. תפני לרופא משפחה או רופא נשים. מה קרה בין יום שלישי שעבר עד היום(4 וחצי ימים)? אין טעם לעשות בדיקת שתן (מקלון) אלא ישר בדיקת דם. במידה ויש הריון ואת קטינה יש ועדות להפסקת הריון בכל בית חולים והן דיסקרטיות לחלוטין.

16/09/2019 | 09:46 | מאת: אריאל

היי ברק, תודה רבה על המענה המהיר. אני בת 29 אבל לא במצב לילדים כרגע וגם לא נשואה. מה שקרה הוא שלא קיבלתי מחזור גם לא עד היום. בסוף נטלתי היום בבוקר פוסטינור (40 שעות לאחר מה שקרה) אני כולי תקווה שזה יעזור :(

היי אריאל מקווה שאת מרגישה טוב. בכל מקרה במצב כזה תמיד מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה או רופא נשים. וכדי להימנע ממצבים כאלה בעתיד, מה שהייתי מציעה לך הוא להתייעץ עם רופא הנשים שלך על התאמת אמצעי מניעה קבועים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

18/09/2019 | 09:58 | מאת: אריאל

תודה

מנהל פורום מין ומיניות