בדידות בקשר המיני מה עושים עם הלבד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/09/2019 | 08:13 | מאת: יואב

אני חי כבר כמה שנים בריחוק מיני מאשתי. ילדינו עדיין קטנים וייתכן עמס בעבודה או בחיים הקהילתיים, אבל תדירות הסקס אחת לחודש. אולי. אני לא דואג מבגידה שלה כיוון שהיא כל הזמן בסביבה שלא מאפשרת את זה טכנית (לא אפרט כדי לא להסגיר פרטים מזהים). אני כן מלטף ומחבק אותה המון וזה נעים לה, אבל היא נרדמת ודוחה כמעט תמיד נסיון למגע. יוצא שאני ממתין שתרדם ואז נשכב לידה ומאונן כשהיא כבר ישנה. אין לתאר את תחושת הבדידות והדחייה במצב הזה. כשאני שואל אותה אז לרוב היא אומרת שהסקס לא חסר לה. זה מוזר לי כי כשיש סקס (אחת ל-) הוא פראי, משולח רסן ואפילו היא מצליחה להגיע לשפיכה יותר מפעם אחת. מה קורה פה ומה עושים עם זה

שלום לך איני יודעת ולא יכולה לדעת מה בדיוק עוצר את אשתך. מניחה שהתשובות נמצאות אצלה ונכון שתדבר איתה על כך. יתכן ויש לה קשיים שונים, עייפות, עומס, או דברים אחרים שמטרידים אותה.... שווה בעיני שתדבר איתה, תקשיב לה, בטח שאל תאשים או תלחץ.. רק תנסה להבין מה שלומה. האם יש לה בכלל חשק לדברים אחרים בחיים שהם לא סקס? אם תתקשה בכך , תמיד תוכל להגיע למספר שיחות עם מטפל או מטפלת מינית מוזמכים, אפילו שיחות זוגיות שיסייעו לכם בתקשורת ולהבין זה את זו ולהתקרב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות