לא גומר אבל קשה להסביר לבת הזוג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/09/2019 | 21:25 | מאת: בני בני

בן 33נשוי עם ילדים. אנחנו ביחד כבר 8 שנים. לא לוקח תרופות נוגדות דיכאון, כמעט ולא צופה בפורנו אולי פעם בחודש. מאונן בתדירות של 1-2 פעמים בשבוע. סקס עם אשתי 2-4 פעמים בשבוע. רוב הפעמים עם אשתי אני פשוט לא גומר. אולי פעם פעמיים בחודש. ככה לפחות בשנתיים האחרונות. באוננות אני גם לא תמיד גומר. אבל נהנה. הסברתי לאשתי שאני נהנה מהכל וכל המסביב אבל היא ממש רואה בעצמה כשלון. מחוץ למיטה היחסים בסדר ולמעשה קשה לשים אצבע או לנחש מה גרם למצב הזה ולא היו אירועי חיים גדולים בתקופה האחרונה. יש לי זיקפה חזקה ואין לי בעיה להתחיל זיקפה או לשמר אותה. כל משגל נמשך 20 דקות בערך עד שהיא מבקשת להפסיק כי שורף לה החיכוך. לא בא לה ג'ל או מסככים אחרים כי היא מרגישה לא בסדר שלא גמרתי. כשאני גומר אני כמובן נהנה אבל אני לא רואה את זה כחזות הכל, אלא יותר עוד אפשרות של הנאה מינית. בעברי גם היו תקופות שלא גמרתי בכלל מה שהפך אותי פופלרי באוניברסיטה כי הייתי מחזיק מעמד כמעט שעה. כשהייתי צריך לישון הייתי מזייף אורגזמה ומפסיק את הסקס. כל אלו נמשכו כמה חודשים, אבל אף פעם לא יותר משנתיים ברצף.

שלום לך אני מציעה שפשוט תספר לבת זוגך את האמת. כיון שהיא לא יודעת את המצב לאשורו היא מאשימה את עצמה בכך. אם תספר לה אפילו מה שסיפרת כאן, תוכלו לחשוב יחד ואולי לראות מה עושים... רב הגברים שיש להם קושי לגמור עוצרים משהו מנסיוני בעיקרו משהו רגשי... ושחרור של מעצורים יכול עם הזמן להוביל לאט לאט לשחרור גם של האורגזמה. בעיני לדבר עם בת זוגך היא התחלה של שחרור ה" סוד" הזה. בהמשך אם תרצה לטפל בכך , להבין מדוע זה קורה ולשנות, תוכל להגיע למספר שיחות של טיפול מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים וניתן יהיה לסייע לך. אשמח לעזור [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות