הגברת החשק המיני בגיל יותר גבוה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/07/2019 | 09:12 | מאת: יוסף

אני מאד נהנה מסקס אבל אשתי לעין ערוך פחות. מה ניתן לעשות כדי להגביר אצלה החשק המיני? אנחנו מדברים מאד בפתיחות על הנושא והיא לא שוללת אבל החשק, החשק... אני בן 78 בכושר גופני חריג, היא 77 ובכושר טוב

שלום לך יכולות להיות הרבה סיבות לירידה בחשק, החל מסיבות פיזיות וכלה בסיבות רגשיות כמו דכאון, עייפות, עומס, תגובה למריבה ביניכם , תסכול מצטבר ועוד הרבה סיבות אחרות. כדי להבין מה קורה עם אשתך ומשפיע עליה נכון לחקור זאת והייתי ממליצ ה על מספר שיחות יעוץ אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לבדוק מה המקור לשינוי אצלה ורק אז נוכל לסייע בפתרון הפער בחשק ביניכם. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות